|
31.05.2024 19:59

Михайло Поплавський став “холостяком”: цікаві подробиці про ректора вийшли назовні прямо на сцені

Михайло Поплавський був одружений декілька разів. Чоловік ніколи не приховував, що має живий інтерес до протилежної статі, і часом підкреслює це навіть у своїх інтерв’ю.

Саме на вродливих жінок співаючи ректор також ставить при зйомках своїх кліпів. Його відеороботи відомі тим, що в них завжди з’являються студентки його інституту культури.

Михайло Поплавський розповів, що думає про шоу Холостяк

Михайло Поплавський розповів, що думає про шоу Холостяк

Цікаво, що це часто стає предметом обговорення навіть у моментах вельми віддалених від даної теми. Наприклад, нещодавно Михайло Поплавський опинився на сцені у рамках заходу.

Григорій Решетнік, який також був присутній та вів даний івент, пожартував, що пан Поплавський виглядає прямо як герой романтичного реаліті-шоу “Холостяк”. Відповідний відеоролик з’явився на особистій сторінці телеведучого в соціальній мережі Instagram.

Співаючий ректор відреагував на даний жарт позитивно та з гумором і взявся підігрувати колезі по цеху. Примітно, що в Сполучених Штатах Америки минулого року вже стартував експериментальний сезон, в якому головним героєм став вельми зрілий бізнесмен, а учасниці для нього були його однолітками.

Шоу зібрало прекрасні рейтинги та показала, що глядачам дуже цікаво слідкувати за історіями кохання усіх вікових груп. Однак, українські продюсери навряд поки що наважиться на подібні експерименти. Тим паче, що на даний момент тільки проходять кастинги на відбір учасниць. Декілька тижнів тому стало відомо, що головним героєм стане захисник України Олександр Будько. А днями телеканал показав перші кадри з кастингів. Тож поки що Михайло Поплавського не світить стати головним героєм проекту, але це поки що.

Можливо попереду в Українського телебачення також будуть експерименти, і співаючий ректор захоче стати його частиною.