Рубрики: Фото та відео
01.06.2024 15:47

66-річний Павло Зібров публічно зізнався, на скільки йому збільшили пенсію насправді: “Я багата людина”

Народний артист України Павло Зібров вперше розповів, наскільки йому збільшили пенсію у його 66 років. Співак зізнався, що думає про це і як почувається з такими грошима.
Поділитися

Народний артист України Павло Зібров не може похизуватися хітами, які слухають абсолютно всі покоління та входять в історію українського шоу-бізнесу. Однак, на відміну від багатьох хітмейкерів він стає вже вічним вокалістом, про якого завжди пам’ятають.

Звання Павла Зіброва дозволяє йому отримувати підвищену пенсію, однак артист не став приховувати своє ставлення до даних виплати прокоментував їх підвищення, суму, а також вплив на його гаманець.

Павло Зібров зізнався, наскільки йому збільшили пенсію

 Павло Зібров зізнався, наскільки йому збільшили пенсію

За словами Павла Зіброва, він заробляє достатньо, і зовсім не скаржиться. Зірка може дозволити собі жити на широку ногу, але не приховує, що вважає українські пенсії мізерними.

Зокрема, співак пригадав як подорожував та зустрічав європейських пенсіонерів, що можуть собі дозволити поїздки і навіть прогулянки на лайнері.

Павло Зібров заробляє за допомогою корпоративів, концертів, має пенсійні виплати, а також зарплатню викладача, адже вчить студентів в інституті. Зокрема, зірка очолює кафедру у навчальному закладі Михайла Поплавського, за що йому дуже вдячний. На тлі усіх доходів пенсія звичайно складає мінімальний відсоток, який взагалі не впливає ні на що.

“Починалося з двох з половиною тисяч гривень, потім чотири тисячі, а зараз вже вісім триста. Більш-менш. То я багата людина, нормально, не жаліюся. Але, чесно кажучи, пенсії такі убогі у нас. Ми за кордоном поїздили і дивимося, як пенсіонери на лайнері в круїз їдуть. Боже, я ж теж типу пенсіонер”, – сказав артист в інтерв’ю Анжеліці Рудницькій.

При цьому Павло Зібров зазначив, що розуміє, яка в нього аудиторія, і не може підвищувати ціни на квитки на свої концерти, а тому робить їх доступними. Таким чином і він заробляє, і публіка завжди вдячна.

“Робимо доступні. Прекрасно розуміємо, що зараз немає стільки грошей у людей, щоб заплатити. Тільки щоб прийшли, це найголовніше. Щоб стільчики не були порожніми”