Рубрики: Фото та відео
02.06.2024 17:53

“Вибачте нас, дорослих”: Юрій Горбунов і Катя Осадча публічно показали ніжності з двома маленькими синами

Подружжя телеведучих Осадчої та Горбунова показали архівні фото своїх дітей та замилували проявленою ніжністю. Крім того, пара вирішила поміркували про майбутнє малечі.
Поділитися

Шоумен Юрій Горбунов та його дружина телеведуча Катерина Осадча у шлюбі вже понад 6 років. За цей час їх родина поповнилася двома синами – Іваном та Данилом. Пара дуже щаслива у стосунках та транслює цей вайб для своїх шанувальників. Вони стараються поділитися позитивними емоціями та показати частинку свого життя.

У свої Instagram, на честь Міжнародного для захисту дітей, зірки опублікували нові пости, прикріпивши декілька світлин зі своїми синами. Катерина написала, що батьки ладні заради своїх нащадків на все, а коли дорослі усвідомлюють, що не можуть змінити життя малечі на краще, то впадають у відчай.

Горбунов та Осадча показали архівні фото з дітьми

Наразі, в життя кожного українця віроломно увірвалася війна, яка безперечно змінила всіх нас. Проте, заради наступного покоління, ми не маємо права скласти руки та мусимо зробити все, щоб їх життя було наповнене радістю та щастям. Телеведуча зазначила, що теперішні діти дуже відрізняються від минулих поколінь. Вони зростають у новій реальності, яка зробила їх значно сильнішими за нас.

“Діти, вибачте нас дорослих, ми не змогли зробити так, щоб не було більше воєн, вибачте нас, можливо це зможете зробити ви”, – написала телеведуча.

Горбунов та Осадча показали архівні фото з дітьми

Своєю чергою, Юрій підтримав дружину та запевнив, що ладен на все, щоб його крихітки не переставали посміхатися від щастя. Чоловік цінує свою родину та сприймає близьких як дарунок долі. Тому, кожну хвилину проведену з родиною, шоумен особливо цінує.

“Все на світі готовий віддати за те, щоб ви були щасливими, мої солодкі!” – написав Горбунов.

Горбунов та Осадча показали архівні фото з дітьми