“І це мине”: через рік після розлучення з Дорофєєвою Володимир Дантес вразив зізнанням про свій стан

Всі ми люди та всі маємо свої слабкості. Популярний співак Вова Дантес розповів, як справляється з негативними емоціями та що допомагає йому зарядитися позитивом.

Відомий український виконавець Володимир Дантес багато працює. Артист старається регулярно радувати шанувальників новими хітами й не забуває про спільний з Олексієм Дурнєвим проєкт “Пожежа”. Чоловіки постійно в дорозі, курсуючи між містами України, стараються додавати в життя населення позитив.

Проте, за усмішками чоловік приховує власний емоційний стан. У своєму Instagram, Вова зізнався, що став більш замкнутим та втомленим. За словами зірки, зараз дуже легко впасти в прострацію, але важливо знаходити промінчик світла, що допоможе впоратися з проблемами.

“Відсторонений, не довірливий, замкнутий. Такий я останні місяці. Оточення напружено, запалене, втомлене. В таке дуже легко поринути. Припинити випромінювати світло, припинити йти вперед. Все що добре – пропаганда. Все що страшне – реальність”, – поділився Дантес.

Володимир Дантес розповів про свій емоційний стан
Володимир Дантес розповів про свій емоційний стан

Для артиста, його промінчиком стала родина. Після розлучення з Дорофєєвою, Вова знайшов втіху в обіймах Даші Кацуріної, з якою зараз живе та допомагає виховувати її двох дітей від першого шлюбу. Несподівано, але прихильник позиції чайлдфрі, став гарним вітчимом для маленьких Івана та Олександри. Крім того, нещодавно в його житті з’явився ще один сенс – пара взяла у родину песика породи лабрадудль, якого креативно назвали Василем.

“В голові, в емоційній кишені, перевірена фраза “і це мине”. Але є незмінне – кохання, родина, сонце яке пече, запах ранку, тварини за яких ти у відповіді і нікого окрім тебе їм не потрібно. Співучі птахи, черешня, сміх, біль який притуплюється і робить тебе впевненішим, море біля якого все зупиняється… дім. За це і тримаюсь”, – написав співак.

Володимир Дантес розповів про свій емоційний стан
Володимир Дантес розповів про свій емоційний стан

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 7 випуск від 05.10.2024: хто з учасників назавжди покинув шоу – “Просто впала в очах”

Хто на цей раз покинув МастерШеф-14? Судді вже обрали учасника, ім'я якого випаде з переліку аматорів, що будуть змагатися за перемогу в наступних випусках.

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.