Рубрики: Фото та відео
03.06.2024 15:57

Григорій Решетнік вразив зізнанням про те, як сильно росте його старший син і показав хлопця: буде велетнем

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина. Зірка вразив неймовірними змінами, які відбулися з його первістком.
Поділитися

Григорій нас чуток знає, що таке бути батьком трьох маленьких хлопчиків. Неодноразово вони з дружиною розповідали про те, як справляються з неймовірної кількості енергії, яка накопичується у дітей. І здається неможливим впоратися з цим двом зайнятим людям, і все ж таки у цьому питанні Христина та Григорій не просто дивують, а доводять, що це можливо, і також кожного разу підтверджують свій статус зразкової родини.

І тому зайвий раз стає зрозумілим, чому їх запрошують на програми як експертів у питаннях романтичних та сімейних стосунків. Адже роки йдуть, родина збільшується, а Григорій навіть ніколи не дозволяв собі в ексклюзивних інтерв’ю розповідати про своє романтичне минуле, де ще не було Христини.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Іван, Дмитро та Сашко регулярно з’являються на фотографіях у батька та матері на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Своїх акаунтів у дітей поки що нібито немає. Хоча публіка можливо дечого не знає.

І хоча хлопці прекрасно знають, як розмовляти з аудиторією, і не бояться зайвої уваги до себе, насправді не так вже й багато підписники телеведучого та блогерки знають про їхніх спадкоємців. І нещодавно Григорій вирішив трошки виправити цю ситуацію. Він сфотографував свого старшого сина і розповів про неймовірний прогрес, який відбувся у нього, як етап дорослішання.

У хлопчика надзвичайним чином збільшився зріст, а також розмір ноги. У свої 11 років хлопчик має 37-й розмір. На кадрах помітно, що юнак високий, і буде ще вищим.

Григорій Решетнік розповів про дорослішання старшого сина

Тож незабаром родина зможе похизуватися старшим сином, який матиме прекрасні фізичні дані і для спорту, і для сцени, тощо.

До речі, хлопчик також за світив свою модну футболку від бренду Burberry. На ногах у дитини класичні кросівки від компанії Adidas.