|
03.06.2024 17:18

42-річна Ольга Фреймут не змогла побувати на випускному старшої доньки Злати: “Непросто бути твоєю мамою”

Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками особливим моментом у житті своєї старшої доньки, Злати Мітчелл. На своїй сторінці телеведуча опублікувала зворушливе фото доньки з її випускного в США, супроводжене теплими словами. Хоча Фреймут не змогла бути присутньою на цій важливій події, вона висловила свою гордість і любов:

“Непросто бути твоєю мамою, але так захоплююче”, — написала зірка

Ольга розповіла про освітній шлях своєї доньки. Він почався у Печерській міжнародній школі, в якій Злата познайомилася з багатьма друзями, що також роз’їхалися по різних куточках світу. У 14 років дівчинка захотіла стати незалежною, тому вирішила продовжити навчання у школі в Санта-Барбарі.

Ольга Фреймут похвалилася успіхами доньки Злати

Телеведуча зізнається, що не хотіла відпускати дитину так далеко, але вважала, що материнська любов передбачає повну довіру та підтримку. Ольга у всьому допомагала Златі, хоча і сумувала за донькою і навіть плакала, повертаючись зі США до Європи.

Життя на 3 країни та любов до Каліфорнії

Нагадаємо, що Злата народилася у Лондоні від британця Ніла Мітчела. А зараз 18-річна дівчина фактично живе на 3 країни. Хоча своїх дітей Злата поки не планує, але вже знає, що хоче, аби частину свого дитинства вони провели в України.

Ольга Фреймут похвалилася успіхами доньки Злати

Сама ж красуня обожнює Каліфорнію і саме там бачить своє життя. Раннє прощання з батьківським домом допомогло їй навчитися жити самостійно та керувати своїм життям без постійного нагляду. Але дівчина знає, що завжди може розраховувати на маму.

Сімейне життя Ольги Фреймут

Телеведуча, окрім старшої доньки Злати, має ще двох дітей від свого другого чоловіка, Володимира Локотка. Разом вони виховують доньку Євдокію та сина Валерія. Сім’я регулярно ділиться зворушливими моментами свого життя у соціальних мережах, демонструючи теплі сімейні відносини та взаємну підтримку.

Ольга Фреймут похвалилася успіхами доньки Злати

Зараз Ольга живе у Лондоні з молодшими дітьми та активно розвиває власне видавництво Snowdrop Publishing. Незважаючи на географічну відстань, Ольга завжди знаходить спосіб бути поруч зі своїми дітьми та підтримувати їх у всіх починаннях.