Ольга Фреймут розповіла, як дочка Злата довела її до сліз і назвала причину: “Непросто бути твоєю мамою”

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут вперше розповіла про непростий шлях її старшої дочки Злати Мітчелл, а також про їхні незвичайні стосунки.

Ольга Фреймут вже давно отримала статус багатодітної матері. Популярна телеведуча виховує двох прекрасних дівчат і одного хлопчика. При цьому старша спадкоємиця народилася у зірки від попередніх стосунків. Роман з британцем Нілом Мітчеллом став початком цієї надзвичайної історії. Адже у знаменитості народилася не просто не схожа на неї дочка, а повна її протилежність.

Ольга Фреймут розповіла про непростий шлях своєї дочки

Злата Мітчелл натякнула, що отримала пропозицію руки та серця
 Ольга Фреймут розповіла про непростий шлях своєї дочки

Дівчина неодноразово викликала в мережі фурор, привертала увагу журналістів і навіть встигла накликати на себе гнів користувачів. На щастя, знаменита мама завжди поруч і готова захищати свою дитину, що б не було.

Зокрема, навіть стався скандал з колегою Фреймут. Журналістка дозволила собі зайвого прямо в соцмережах, за що отримала жорстку відповідь від Ольги. Вже багато років Злата проживає у Сполучених Штатах Америки, має британське громадянство та прізвище свого батька. Її надзвичайне самостійне життя завжди привертало увагу.

Сама Ольга зізнавалася, що хоча й викладає етикет не вимагає цього від своєї дитини, адже вона окрема особистість. Ба більше, коли дівчина підросла телеведучій довелося наново вчитися багатьом речам.

І зірка ніколи цього не приховувала. Мовляв, мати справу з підлітком — це абсолютно інша історія, до якої часто батьки не готові. Але стосунки Злати та Ольги ще більш унікальніші, адже телеведуча була вимушена розлучитися зі своєю спадкоємицею, коли вона була маленька. Дівчина рушила навчатися в США у віці приблизно 14 років. Це вельми суворий та прекрасний досвід, який далеко не всім дівчатам по плечах. Але Злата довела, що вона міцний горішок.

І нещодавно Ольга привітала старшу спадкоємицю з випуском та пригадала про те, наскільки складним був цей період, як розлука довели її до сліз, і також зізналася, що насправді розуміла, що Злата також дуже сумує, але вдає, що це не так.

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.