|
03.06.2024 21:42

Як виглядає донька Євгена Кошового з “Квартал-95”: 16-річна Варвара заспівала на сцені у білій сукні

Євген Кошовий — популярний український актор та гуморист. Сьогодні знаменитість є лідером студії “Квартал 95”, ведучим шоу “Ліга Сміху”, а також низки інших проєктів. В такому насиченому графіку важко знайти вільну хвилину. Але знаменитість ніколи не ставить професію вище за сім’ю.

Зразкова сім’я для українського шоу-бізнесу

Зі своєю дружиною Ксенією знаменитий комік разом вже понад 18 років. Познайомилися закохані завдяки роботі в шоу-бізнесі: дівчина працювала у балеті “Freedom”, який часто працював на концертах “Вечірнього кварталу”. Євген та Ксенія швидко закохалися. Пара одружилася у 2007 році, а вже через рік у них з’явилася донечка Варвара.

Старша донька Євгена Кошового стала співачкою

Також у Євгена та Ксенії є молодша донька Серафима, котра народилася у 2014 році. Поки що вона зробила лише кілька маленьких кроків на сцені, але має величезний потенціал. А ось Варвару Кошову публіка знає значно краще.

Унікальний голос, який зачаровує

Варто зазначити, що талант Варвари різносторонній. У 2016 дівчинку можна було побачити в “Розсміши коміка. Діти”, де змогла не лише викликати сміх у гумористів та публіки, але й забрати чималий грошовий приз — 20 тисяч гривень. У 2018 році Варвара з’явилася, як запрошена гостя на “Лізі Сміху”. Публіці запам’яталася дуже якісна пародія на її батька. Особливо її оцінив сам Євген Кошовий, який був здивований появою доньки.

Старша донька Євгена Кошового стала співачкою. Джерело: YouTube-канал Ліга Сміху

Але гумор для Варвари не є пріоритетним напрямком кар’єрного розвитку. Найбільше дочка гумориста любить співати. У дівчинки фантастичний вокал, завдяки чому вона двічі брала участь у “Голос. Діти”. Найбільших успіхів Варвара досягла у 2019 році, коли на сліпому кастингу до неї повернулися всі судді. Серед них юна співачка обрала Джамалу і дійшла з нею до суперфіналу проєкту.

Гордість для батьків

Євген та Ксенія радію здобуткам Варвари та залюбки діляться її досягненнями. Мама дівчинки опублікувала її новий виступ на сцені.

Старша донька Євгена Кошового стала співачкою

Крім чудового вокалу Варвара привернула увагу зовнішнім виглядом. Юна співачка була одягнена в довгу білосніжну сукню та капелюх, який зняла під час виступу.