|
04.06.2024 09:27

Фіналістка “МастерШеф-13” Аліна Бурик показала всі свої образи на шоу та розповіла про реакцію на критику

Більшість учасників “МастерШеф” приходять на кастинг з легким макіяжем чи навіть зовсім без нього. Але потім їхні образи стають все сміливішими, яскравішими, та ще й змінюються з кожним випуском. Дехто із глядачів не розуміє потреби в такому макіяжі, а окремі шанувальники шоу навіть критикують за нього учасників.

Однак варто зауважити, що “МастерШеф” — хоч і кулінарне, але в першу чергу шоу. Тому його картинка має бути відповідною. І макіяж учасники роблять собі не самостійно. Ба більше, вони навіть не мають впливу на вибір стилю. Згідно з вимогами творців кулінари повинні щоразу бути різними, а це передбачає також різні варіанти мейку.

Фіналістка МастерШеф-13 Аліна Бурик показала образи з усіх випусків

Аліна відзначає, що робити макіяж на її шкірі було надзвичайно складно. Тому вона дуже рада, що після двох місяців практично щоденного носіння на обличчі купи косметики вона повернулася додому з хорошим станом шкіри.

Стосунки Аліни з Владом створили інші учасники

Хоча кулінари-аматори проживають в одному готелі, багато часу вони проводять окремо, не маючи змоги щось обговорити. В першу чергу це стосується інтерв’ю. Записуються вони, як правило, вже після конкурсу, іноді навіть наступного дня. Інтерв’ю триває щонайменше годину, і за цей час команда “МастерШеф” записує багато матеріалу.

Фіналістка МастерШеф-13 Аліна Бурик показала образи з усіх випусків. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Побачити інтерв’ю учасники можуть тільки разом з глядачами під час трансляції випусків по телебаченню. Тому деякі моменти в них можуть щиро здивувати. Для Аліни найбільшим здивуванням була тема її романтичних стосунків з Владом. Дівчина зізнається, що поза інтерв’ю ніхто з учасників не обговорював з нею це питання і не говорив про взаємини.

Вперше Аліна дізналася, що їхні з Владиславом стосунки сприймають в романтичному ключі, лише під час візиту на “МастерШеф” рідних учасників шоу. Але дівчина стверджує, що їхнє спілкування носило виключно дружній характер.

Фіналістка МастерШеф-13 Аліна Бурик показала образи з усіх випусків. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Аліні було комфортно з Владом через схожий вік, подібні вподобання. Тому вони часто працювали разом на конкурсах та збиралися поза ними, щоб випити вина та поговорити про кулінарію. Все інше — просто фантазії її колег по знімальному майданчику та ще один елемент шоу.