Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика зізналася, що її син повільно розвивається: “Геніїв мені не треба”

Зазвичай батьки активно хвалять своїх дітей, розповідають про їхні успіхи, розум. Але найбагатша учасниця "МастерШеф" Катя Велика чесно говорить про повільний розвиток свого сина.

Катерина Велика, відома як найзаможніша учасниця кулінарного шоу “МастерШеф”, завоювала увагу фанатів своєю харизмою та кулінарними талантами. Вона брала участь у двох сезонах популярного телепроєкту: “МастерШеф-5” та “МастерШеф. Битва сезонів”, де її страви часто вражали як суддів, так і глядачів.

У п’ятому сезоні шоу Катя змогла дійти до кітелів. На битві сезонів Велика довела, що її успіх не був випадковістю. Хоча вона покинула проєкт за крок до фіналу, але варто зазначити, що до цього моменту залишалася єдиною жінкою на шоу.

Катерина Велика на МастерШеф. Битва сезонів. Джерело: Телеканал СТБ
Катерина Велика на МастерШеф. Битва сезонів. Джерело: Телеканал СТБ

Але найяскравіше про здібності Каті говорить провал на тій же битві чорних Павла Серветника, який переміг у першому сезоні “МастерШеф. Професіонали”. І попередні випробування, які подекуди були не менш складними, Велика проходила з гідністю.

Успішне життя, якому можуть позаздрити мільйони

Звісно, звання найкращої кулінарки МастерШеф — це мрія. Але не можна сказати, що життя Каті без такого досягнення не склалося. Вона вийшла заміж за чудового чоловіка, який підтримує кохану у всіх починаннях.

При цьому у шлюбі жінка могла просто розслабитися та не думати про фінанси завдяки багатству обранця. Проте вона активно займається бізнесом та інвестиціями, що забезпечує її родину необхідними ресурсами для комфортного життя. Фінансовий успіх дозволяє Катерині не турбуватися про матеріальне питання і зосередитися на вихованні сина та особистому розвитку​.

До речі, мамою Велика стала лише в 40 років. Ця подія стала надзвичайно важливо для її життя. Син Каті народився здоровим і красивим, як його батьки. І хоча бабусі хлопчика дуже переймалися, що він повільно розвивається, його матуся ніколи не тиснула та не змушувала робити те, чого син не бажає.

Фіналістка МастерШеф-5 Катерина Велика розповіла про свого сина
Фіналістка МастерШеф-5 Катерина Велика розповіла про свого сина

Велика відзначає, що вона не потребує генія. А щоб заспокоїти надто турботливих бабусь, Катерина отримала довідку у лікарів про те, що з хлопчиком все добре. До речі, зараз він вже активно говорить, співає і радує знамениту матусю своєю любов’ю — єдиним, що неймовірно успішна жінка не змогла б купити на за які гроші.

Схожі статті

Гаррі Поттеру такі виклики навіть не снилися: Оля Полякова хоче зняти власний серіал про боротьбу зі злом

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.