Рубрики: Фото та відео
05.06.2024 14:28

Мінімум косметики та повсякденний одяг: Джамала показала, як виглядає після народження третього сина

Відома артистка Джамала нещодавно стала багатодітною матір'ю. В будинку зірки тепер чоловіче царство, тож жінка показала, як відпочиває від галасу старшеньких наодинці з найменшим.
Поділитися

Популярна українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала 24 травня народила третього синочка. Й хоча жінка рідко викладає сімейний контент у свої соцмережі, а маленькому Аліму ще немає 2 тижнів, вона вирішила зробити виняток та потішити підписників новими фото.

На своїй сторінці в Instagram, жінка виклала свіжі знімки з прогулянки з найменшим синочком. На фото співачка з візочком зайшла до кафе. Джамала майже без макіяжу, без зачіски, одягнута у різнобарвне худі. Образ вона доповнила джинсовою кепкою. Виглядає співачка дуже природно, навіть якось “по-мамськи”. Поруч з нею візочок, проте малого не видно, співачка накрила його білою накидкою.

Джамала показала, як проводить час з молодшим сином

Атмосфера у кафе сподобалася Джамалі та навіть надихнула жінку на думки про відпочинок на островах. Дійсно, на фоні видніються меблі з лози та пальми у горщиках. Так і хочеться поніжитися на теплому пісочку на березі моря. Бажано в нашому рідному Криму.

“Я практично на Балі”, – лаконічно підписала фото зірка.

Джамала показала, як проводить час з молодшим сином

Нагадаємо, артистка є мамою для трьох хлопчиків – 6-річного Еміра-Рахмана, 3-річного Селіма-Гірая та новонародженого Аліма. Всі діти народженні в офіційному шлюбі від коханого Сеїт-Бекіра Сулейманова. Пара познайомилася на вечірці та відразу відчула потяг одне до одного. З того часу вони нерозлучні. Й хоча спочатку їх стосунки були чисто дружніми, у 2017 році закохані одружилася. Весілля відзначали в Києві, проте з дотриманням всіх мусульманських традицій.