Рубрики: Фото та відео
06.06.2024 10:06

39-річний Володимир Остапчук показав 11-річну доньку від першого шлюбу: повна копія колишньої дружини (ФОТО)

У стрічці шоумена Володимира Остапчука не часто з'являються фотографії його дітей, проте заради особливої нагоди чоловік зробив виключення та показав маленьку принцесу.
Поділитися

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук наразі одружений втрете. Проте, це не означає, що він перестав бути батьком для двох дітей від першого шлюбу. Й хоча, їх фото вкрай рідко з’являються у соціальних мережах шоумена, цього разу він зробив виключення та показав шанувальникам свою 11-річну донечку.

На честь дня народження донечки Остапчук виклав декілька сторіс у свій Instagram. Чоловік показав спільне фото з донькою, яке просто просякнуто любов’ю та щирістю. На знімку шоумен та Емілія разом працюють з тістом. Мало замазалася у борошні та захоплено щось ліпить, а батько допомагає дівчинці.

“Сьогодні у моєї доньки Емілії 11-й день народження. Сонечко моє, Емілічка, Емма, Еммуся! Хоч ти за тисячі кілометрів від мене, але так близько в моєму серці. Я дуже сильно тебе люблю і сумую! Твій татусь”, – написав шоумен.

Крім того, чоловік показав таланти донечки. На архівному відео, яке вирішив оприлюднили Володимир, значно молодша Емілія у перуці виконує композицію з популярного мультфільму.

“Може здатися, що тут Емілія читає заклинання, але це авторське виконання пісні Ельзи з “Крижаного серця””, – пожартував Володимир.

Володимир Остапчук показав 11-річну доньку від колишньої дружини

Складно не помітити, як маленька принцеса схожа на мати Олену Войченко, з якою Володимир був у шлюбі 13 років. Й хоча пара прожила разом довгий час та пов’язують їх не тільки штамп у паспорті, а й двійко дітей, розлучалися вони дуже емоційно. Тоді, пора не соромилася з’ясовувати стосунки на публіку, зокрема й ділили дітей. Наразі, чоловік жалкує про свою поведінку.