Рубрики: Фото та відео
06.06.2024 12:23

Поруч з ним вона сяє: Неля Шовкопляс розбурхала чутки про роман з Єгором Гордєєвим своїм квітучим виглядом

Глядачі "Сніданку з 1+1" обожнюють Єгора Гордєєва та Нелю Шовкопляс. Ведучі настільки гармонійно виглядають разом в кадрі, що неможливо відкинути чутки про їхній можливий роман.
Поділитися

Разом зі “Сніданком з 1+1” прокидаються та готуються до робочого дня мільйони українців. Глядачам подобаються різноманітні рубрики, з яких складається шоу, та приємна, добра атмосфера. Але найбільше публіка в захваті від ведучих!

Особливу увагу аудиторії привертають красунчик Єгор Гордєєв та його розкішна колега Неля Шовкопляс. Ця пара настільки чудово працює разом в кадрі й має таку потужну хімію, що важко повірити у відсутність між ними взаємин!

Втім, телезірки неодноразово спростовували чутки про роман між ними. Єгор наразі не має серйозних стосунків, а Неля заміжня та спільно з чоловіком виховує двох чудових синочків — Тимофія та Матвія.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

На новій світлині Гордєєв і Шовкопляс, як завжди, усміхнені та готові до ефіру. Кожен з них працює за планшетом, вивчаючи теми, про які ведучі будуть говорити з глядачами в новому випуску “Сніданку з 1+1”.

Користувачі залишили дуже багато позитивних відгуків під дописом. Зокрема, глядачі залишили привітання з Днем журналіста, який в Україні щорічно святкується 6 червня. Також шанувальники написали компліменти Гордєєву та Шовкопляс.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

“Неля та Єгор, як я вас рада бачити. Така гарна пара ведучих, обожнюю”, — поділилася своєю думкою одна з підписниць

Нагадаємо, що для проведення ефіру телезірки змушені прокидатися дуже рано. А Єгор, який нещодавно травмував ногу під час роботи по дому, під час зборів на роботу повинен враховувати також обмежену швидкість свого пересування та ймовірність відключення ліфта в будинку.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс показали, як їм добре разом

Та попри труднощі, з якими доводиться стикатися ведучим, вони старанно виконують свою роботу, щоб дарувати глядачам радість та хороший настрій. А їхня віддана аудиторія віддячує за це своєю активністю, завдяки якій “Сніданок 1+1” транслюється на українському телебаченні вже 27 років.