Переможниця “МастерШеф-12” Валерія Матрохіна розповіла про своє життя після шоу: цілодобово миє посуд

Під час участі в 12 сезоні "МастерШеф" Валерія Матрохіна була однією з найбільш активних та позитивних учасниць. Але чому зараз дівчина втратила бажання будь-що робити?

Валерія Матрохіна змогла миттєво ж закохати в себе і глядачів, і суддів. Елегантна та вишукана красуня з прекрасною посмішкою та неймовірними очима одразу привернула увагу Ектора та Володимира. І хоча її страва для кастингу мала недоліки, але завдяки чудово приготованому пюре з батату та правильній просмажці качки Матрохіна отримала два “так”, яких було достатньо для проходу далі.

“Ви щаслива й у Вас все вийде”, — підтримав дівчину Ярославський, вручаючи омріяний білий фартух

Валерія Матрохіна на кастингу МастерШеф-12. Джерело: YouTube-канал МастерШеф
Валерія Матрохіна на кастингу МастерШеф-12. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

І Володимир не помилився, адже Валерія на повну скористалася своїм шансом. Красуня навіть обійшла у суперфіналі багатодітну маму Ольгу Рябенко, котра майже весь сезон вважалася фавориткою.

Нагадаємо, що на початку сезону Матрохіна опинилася в команді аутсайдерів. Вона ризикнула та очолила учасників, яких не обрав жоден з капітанів. Завдяки правильно розподіленим обов’язкам команда зелених перемогла, а Валерія отримала значний заряд впевненості, з яким пройшла крізь весь сезон.

Валерія Матрохіна розповіла підписникам про свій день
Валерія Матрохіна розповіла підписникам про свій день

Але невже ця енергійність та бажання викладатися навіть вище свого максимуму так раптово зникло? Дівчина відзначає, що не має сил, часу, бажання та ресурсу, щоб займатися звичайними побутовими справами.

Проте причина зовсім не у втраті мотивації, а у зайнятості красуні. Лише за останні кілька місяців Валерію можна було побачити, як запрошену гостю у новому сезоні “МастерШеф”, в ефірі “Прокинься з Ектором” та на шоу “Прокидайся” на каналі Ми–Україна+.

Переможниця МастерШеф-12 Валерія Матрохіна розповіла, що робить після шоу
Переможниця МастерШеф-12 Валерія Матрохіна розповіла, що робить після шоу

Для цього дівчині доводиться прокидатися дуже рано та проводити багато часу поза домом. Матрохіна проводить різноманітні майстер-класи, знімає відео з рецептами та насолоджується сімейним з коханим, який завжди був її підтримкою та опорою.

Тому бажання зняти з себе частину навантаження є цілком природним та правильним. Саме такий підхід допоможе і надалі зберігати мотивацію в найважливіших речах без вигорання та надмірного виснаження.

Коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію руки та серця на великому екрані
Коханий Валерії Матрохіної зробив їй пропозицію руки та серця на великому екрані

Схожі статті

Лоліта написала Потапу листа: 43-річний продюсер розповів про приємний сюрприз, який чекав на нього в Парижі

Увага шанувальників — це найцінніше у творчості артиста. Проявляти її люди можуть по-різному. Потап розповів про ситуацію, від якої отримав багато задоволення в Парижі, де зустрів свою фанатку.

Даша Астаф’єва спантеличила народ своїми порадами та правилами життя під 40 років: треба зняти джинси

Зірки регулярно діляться з шанувальниками власними поглядами на життя. Іноді вони бувають корисними, частіше дивними. Пост із власними порадами опублікувала також красуня Даша Астаф'єва.

“Мені довелося”: Христина Соловій зізналася, чому заговорила публічно про стосунки з Сергієм Жаданом

Популярна виконавиця Христина Соловій зізналася, що не просто так відкрила правду про її стосунки з відомим музикантом та поетом Сергієм Жаданом. Що підштовхнуло жінку до такого кроку?