|
07.06.2024 16:49

Татова копія: Добринін показав, який вигляд мав у дитинстві і приголомшив схожістю з сином від Квіткової

Відмий український радіо- та телеведучий Нікіта Добринін показав рідкісні світлини зі свого дитинства. Підписники чоловіка відразу відзначили неймовірну схожість його та його маленького синочка Лева.

У своєму фотоблозі, ведучий розмістив новий пост, у якому розповів про своє дитинство та виказав прихильність та вдячність до матері. Батько Нікіти рано пішов з життя, коли його спадкоємець був ще дитиною. Всі обов’язки з виховання справжнього чоловіка взяла на себе мама, яка старалася зробити його дитинство щасливим. Проте, потри те, що самотній жінці вдалося багато, Добринін зізнається, що є моменти, які переслідують його й досі.

“Моя мама, яка є лікарем, моєю підтримкою і психологом, завжди була поряд і допомагала мені справлятися з усіма труднощами. Була і є”, – написав чоловік.

Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства

Наразі, він звернувся до психолога та намагається пропрацювати всі дитячі травми. Це ж саме й просить зробити підписників. Він вважає, що сила духу та внутрішня сила напряму залежить від незакритих гештальтів.

“Відпустіть старі рани, знайдіть свою внутрішню силу і дозвольте собі бути щасливими. Пам’ятайте: кожен з нас може обирати своє сьогодні, воно не обов’язково має бути тінню минулого”, – зазначив чоловік.

Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства

До допису, Нікіта прикріпи в архівні фото з мамою. Підписники не змогли пропустити мимо очей, що його син Лев дуже схожий на батька та написали про це в коментарях.

“Лев дуже схожий на Вас!”, “Син схожий на батька”, “Левчик у майбутньому”, “Лев дуже схожий зовні з татком”, – написали під постом.

Нікіта Добринін показав архівні фото з дитинства