Рубрики: Фото та відео
07.06.2024 20:00

Як виглядають обидві дочки Ольги Сумської: в них одна мама, але вони народилися кардинально різними (ФОТО)

Ольга Сумська привела на цей світ двох прекрасних дочок від різних чоловіків. І хоча красуня – мама в них одна, спадкоємиці вийшли абсолютно різними за зовнішністю.
Поділитися

Популярна українська акторка Ольга Сумська завжди вважалася неймовірною красунею. Так само, як і її рідна сестра Наталія. Дивним чином, але сестри виявилися абсолютно різними як за зовнішністю, так і за характером, хоча обидві продовжували бути мрією українських чоловіків. В обидвох прекрасно склалася доля: вони пов’язали своє життя з театром, щоб було цілком очікувано, знайшли своє кохання, стали знаменитими.

Неодноразово в мережі з’являлися повідомлення про те, що в сестри між собою нібито не ладнають, однак обидві спростовувала дані повідомлення заявляючи, що трапляються непорозуміння, але суто через різні темпераменти та погляди на життя.

Ольга Сумська показала, як виглядають дві її дочки

Так склалося, що Ольга В’ячеславівна привела на цей світ наче копію себе та сестри. Її старша дочка Антоніна повністю успадкувала красу своєї матері: в неї світле волосся, очі, тонкі риси обличчя, і на деяких фотографіях вони схожі феноменально.

Ольга Сумська показала, як виглядають дві її дочки

Ганна Борисюк також взяла вроду від свого батька, а тому має темне пишне волосся, а також розкішну фарфорову шкіру. Між сестрами прекрасні взаємини, і окрім того велика різниця у віці. Ганна Борисюк також пішла стопами своїх батьків, як і Антоніна, і нещодавно випустилася з театрального. Зараз вона гастролює з Ольгою Сумської, Віталієм Борисюком та батьком сестри Тоні Україною.

 Ольга Сумська показала, як виглядають дві її дочки

А от Паперна тимчасом перебуває в Москві. Туди вона переїхала 10 років тому, і неодноразово говорила про своє бажання отримати російське громадянство. Усе заради театру. Однак, навіть коли у громадянстві їй неодноразово відмовили, дівчина прийняла рішення, що залишиться там. Вона вийшла заміж та народила двох дітей. Зараз активно знімається у фільмах та серіалах і не зважає на критику від співвітчизників.