|
08.06.2024 18:26

В обіймах фламінго та з рожевою короною: 52-річний Ектор Хіменес-Браво показав свої найдивніші фото

Відомий кулінар та суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво не тільки чудово готує. Чоловік майстерно веде соціальні мережі та вміє привернути увагу публіки. Цього разу, він вирішив показати підписникам цілий сет незвичайних фото.

У сторіс свого Instagram, шеф виклав декілька архівних знімків, але не простих, а дуже креативних. Розпочав він з милого фото з улюбленою собакою Лупітою.

“Оголошую суботу днем моїх найдивніших фото”, – написав чоловік.

Ектор Хіменес-Браво показав свої дивні архівні фото

А ось далі все не так просто. Наступне фото кухаря в образі “чумного лікаря”, такі спеціалісти були у середньовічній та ренесансній Європі, основним обов’язком яких було лікування хворих на чуму у період її епідемій. Ектор навіть маску не забув, проте не став ховати своє обличчя за нею, а просто повісив її на шию. А ось сокира для такого образу не звичний аксесуар.

Ектор Хіменес-Браво показав свої дивні архівні фото

Далі його стрічка засяяла позитивом. На наступному знімку, чоловік стрибає обіймаючи рожеве фламінго. На його обличчі посмішка, а одягнутий Ектор в класичний для відпочинку одяг – шорти, шльопанці та панамку.

“Коли з відпочинком в цьому році у тебе є лише круг фламінго”, – підписав фото Ектор.

Ектор Хіменес-Браво показав свої дивні архівні фото

Наступне фото у стилі “місцевої гопоти”, у спортивному костюмі та з пляшкою пива. Кулінар жартує, що приміряв образ першого парубка на селі.

Ектор Хіменес-Браво показав свої дивні архівні фото

І на останок, фото в образі принцеси. На голові 52-річного чоловіка красується рожева дитяча корона. До цієї світлини Ектор підпис вигадати не зміг, тож попросив допомоги у підписників. Вони не барилися та накидали варіантів.

“Коли ти менший в сім’ї”, “МастерШеф. Королівський сезон”, “Коли мама хотіла дівчинку, а народився я”, “Коли ти тато чи брат маленької принцеси”, “Коли сказали вийти на роботу у вихідний день”, – написали під фото.

Ектор Хіменес-Браво показав свої дивні архівні фото