Зірки 40+, які ніколи не були одружені: Данилко та Сенічкін розповіли, чому досі не знайшли своє кохання

Деякі чоловіки вкладають багато часу та енергії у свою кар'єру, що ускладнює можливість створити міцне партнерство та родину. Андрій Данилко та Руслан Сенічкін одні з них.

Кожен з нас індивідуальний, зі своїми цілями та потребами. Хтось життя не бачить без коханої, яка чекає на нього вдома, а хтось не може всидіти на одному місці та постійно розвивається в професійному плані. Сьогодні поговоримо про таких чоловіків, які обрали кар’єру та попри зрілий вік поки холостякують.

Руслан Сенічкін

44-річний Руслан Сенічкін не бажає публічно обговорювати своє особисте життя. Й хоча на телеекранах він постає як відкрита та позитивна людина, шанувальникам залишається тільки здогадуватися про його справи на особистому фронті.

Руслан Сенічкін розповів, чому досі не знайшов дружину
Руслан Сенічкін розповів, чому досі не знайшов дружину

Згідно з даними в глобальній мережі, телеведучий жодного разу не був одружений. Чи то кар’єра заважає побудувати йому серйозні стосунки, чи то він ще не знайшов ту єдину, але факт залишається фактом – Руслан запеклий холостяк.

Андрій Данилко

50-річний артист підкорив всіх українців. Його амплуа Вєрки Сердючки навіки запали у душі шанувальників. Проте, чоловікові досі не вдалося знайти ту єдину, для якої він би звільнив місце у своєму серці.

Андрій Данилко розповів, чому досі не знайшов дружину
Андрій Данилко розповів, чому досі не знайшов дружину

Й хоча, протягом кар’єри його переслідують чутки про роман з колегою по цеху Інною Білоконь, чутки так і залишаються чутками. Адже жінка давно заміжня, щаслива з чоловіком та вже навіть має онуків. Своєю чергою, Андрій жартує, що його єдиним коханням є сцена.

Ектор Хіменес-Браво

52-річний кулінар досі жодного разу не постукав у двері РАЦСу. Цим неабияк зацікавив шанувальників. Йому постійно приписують романи з колегами по цеху. А відомий блогер та пліткар Беспалов навіть публікував думку про нетрадиційну орієнтацію чоловіка.

Ектор Хіменес-Браво  розповів, чому досі не знайшов дружину
Ектор Хіменес-Браво розповів, чому досі не знайшов дружину

Проте, наразі чоловік у стосунках. Періодично він публікує фото з коханою, але не показує її обличчя та не називає її імені. Відомо тільки, що обраниця значно молодша за шеф-кухаря.

Схожі статті

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?