|
18.06.2024 07:56

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Лілія Ребрик, відома українська акторка і телеведуча, відзначається своїм життєрадісним і відкритим характером, який обожнюють шанувальники. Її кар’єра почалася з театральної сцени, але справжню популярність вона здобула завдяки телевізійним проєктам. Лілія часто бере участь у благодійних акціях, що підкреслює її турботливу натуру. Вона заміжня за танцюристом і хореографом Андрієм Диким, з яким виховує трьох дочок.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Недавно Лілія Ребрик вперше вивела свою тримісячну доньку Аделіну на світський захід. Вони разом відвідали сімейний форум MOM FORUM, де Лілія виступала спікером. Мета заходу полягала в обміні досвідом між молодими та досвідченими мамами, а також у збиранні коштів для дітей, народжених після 24 лютого. На форумі вдалося зібрати близько 52 тисяч гривень, які підуть на допомогу малюкам.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Лілія та її донька виглядали надзвичайно стильно. Акторка була одягнена в елегантний костюм, що складався з широких штанів карамельного відтінку та відповідних по кольору блузи-туніки й пояса. Її стильний образ підкреслював легкий макіяж. Маленька Аделіна з’явилася на заході в рожевому чоловічку з квітковим принтом, а її зачіску прикрашав великий бант. Останній особливо сподобався молодим матусям, тому вони почали запитувати, де можна його придбати.

Пост з Аделькою викликав багато позитивних коментарів від підписників Лілії. Вони висловлювали своє захоплення зовнішністю матері й доньки, а також дякували ведучій за її благодійну ініціативу. “Які ви класнючі”, “Вона наче солоденьке тістечко”, “Лілія, ти з кожним роком стаєш все красивіше”, “Обидві такі красуні”, — написали в коментарях шанувальники.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий вперше зустрілися на танцювальному проєкті, де вона працювала ведучою, а танцюрист був учасником. Але зароджуватися їхні стосунки почали у 2011 році на “Танцях із зірками”. Після закінчення шоу пара створила сім’ю, і у 2012 році народилася їхня перша дочка Діана. Поліна з’явилася на світ у 2018, а ще через 6 років, у березні 2024 року, зіркова пара повідомила про ще одне поповнення у родині — Аделіну.