Покинув красуню заради Ребрик: як Андрій Дикий закохався у Лілію, коли мав інші серйозні стосунки

Іноді життя приносить цікаві сюрпризи. І навіть бувши у міцних стосунках, людина може знайти справжнє кохання. Доля чи продуманий план? Лілія Ребрик розповіла правду про взаємини з Андрієм Диким.

Знаменита телеведуча Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий, відомий танцюрист, вже довгий час є однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Історія їхнього кохання розпочалася досить несподівано для шанувальників. Але їй передувала ціла низка подій, яка сприяла створенню однієї з найкрасивіших зіркових пар України.

Лілія Ребрик розповіла, як закохала в себе Андрія Дикого
Лілія Ребрик розповіла, як закохала в себе Андрія Дикого

Кохання не з першого погляду

Лілію та Андрія об’єднали танці. Але все було зовсім не так, як в голлівудських фільмах, коли одного погляду достатньо для появи почуттів. Вперше майбутнє подружжя зустрілося на змаганнях з бальних танців, де Дикий був учасником, а Ребрик — ведучою. Однак тоді між ними нічого не спалахнуло. Якби не проєкт “Танці з зірками”, на якому Лілія та Андрій знову зустрілися у 2011 році, то цієї прекрасної пари, можливо, й не було б.

На проєкті ведуча звернула увагу на свого партнера, бо він здавався їй привабливою. Але кохання чи навіть закоханості — запевняє Ребрик — у неї тоді не з’явилося. Хай там як, та Лілія хотіла танцювати лише з Андрієм. Дівчина навіть просила продюсерів ставити її в пару виключно з Диким, оскільки була впевнена, що саме він приведе її до перемоги.

Лілія Ребрик розповіла, як закохала в себе Андрія Дикого
Лілія Ребрик розповіла, як закохала в себе Андрія Дикого

Перший крок зробив саме Андрій

Ще на проєкті Дикому та Ребрик приписували стосунки. Але насправді тоді пара виключно працювала разом. На додаток, Лілія навіть переконувала Андрія, що дружба між жінкою та чоловіком існує. Але танцюрист не погоджувався з такою думкою, говорячи про те, що це ведуча дружить з чоловіками, а не вони з нею.

“Я ось не збираюся з тобою дружити”, — зізнаючись у справжніх почуттях до Ребрик відповідав артист

Ймовірно, вже тоді у Лілії також зароджувалися стосунки до партнера по “Танцях з зірками”. Але їхні взаємини почалися вже після шоу. Причому на той момент і Ребрик, і Дикий вже знаходилися у романтичних стосунках: у дівчини був хлопець, а Андрій навіть знаходився в офіційному шлюбі з танцюристкою Іриною.

Кохання показало їм правильний шлях

Лілія не вважає ні себе, ні свого чоловіка розлучником. Телеведуча стверджує, що кожен з них зробив свідомий вибір. Зірка впевнена, що все склалося саме так, бо зустрілися дві половинки, які відчули свою спорідненість. І те, що стосунки пари тривають уже понад 13 років, є найкращим доказом правдивості слів Ребрик.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.