|
19.06.2024 14:51

“Наче мати з сином”: шанувальники Ірини Білик здивовані її неймовірною схожістю з популярним візажистом

Ірина Білик знову здивувала своїх шанувальників! Цього разу її новий яскравий образ, створений у співпраці з популярним візажистом Єгором Андрюшиним, викликав бурю емоцій та коментарів у соціальних мережах. У нещодавньому пості Ірина виглядає так, наче вона повернулася у роки своєї юності. Та найбільше публіку зацікавило навіть не це, а її схожість із самим візажистом.

“Якісь прямо однаковій, як брат із сестрою”, — пише одна із користувачок

Ірина Білик здивувала яскравим макіяжем у 54 роки

Популярний візажист Egor Mua, відомий своїми екстравагантними та неординарними роботами. Він співпрацював із багатьма зірками першої величини. Серед них можна відзначити Володимира Дантеса, чий новий образ вразив фанатів, співачку Машу Кондратенко, телеведучу Олену Філонову, учасницю “МастерШеф-11” Дашу Євтух та безліч інших українських знаменитостей.

Ірина Білик здивувала яскравим макіяжем у 54 роки

Над образом Ірини Білик Єгор також працював раніше. Але цього разу візажист зміг перевершити себе. У своєму профілі він поділився спільним відео з Іриною, на якому вони обоє вражають яскравими та вишуканими образами. Яскраво-зелений костюм та модний берет Білик у поєднанні з її бездоганним макіяжем створюють незабутнє враження та чудово поєднуються зі стилем самого Андрюшина.

Шанувальники залишили безліч коментарів під постом, віддаючи належне як таланту Єгора, так і привабливості зірок. “Наче мати з сином”, “Як завжди круто”, “Це самий гарний макіяж Ірини Білик”, “Ви дуже схожі, не родичі часом?”, “О, син Білик” — такі коментарі можна прочитати під дописом.

Ірина Білик здивувала яскравим макіяжем у 54 роки

Дійсно, важко не помітити, що майстерність Egor Mua здатна творити дива, і співачка виглядає ще красивішою, ніж завжди! Втім, якщо про макіяж всі відгукнулися позитивно, то зі схожістю все не так однозначно. Одна із підписниць зазначила, що бачить двох різних унікальних людей.