Як виглядає колишня дружина Сергія Притули: справжня україночка, якій личить буквально все (ФОТО)

Юлія Притула завжди могла похвалитися красою та елегантністю. З роками ці якості в ексдружині відомого шоумена стали лише яскравішими, чим вона залюбки ділиться у своїх соціальних мережах.

Колишня дружина відомого українського телеведучого Сергія Притули, Юлія Притула, привернула увагу своїми новими світлинами в українському стилі. Її образ, у якому поєднані традиційні українські мотиви та сучасні елементи, викликав справжній фурор серед підписників у соціальних мережах. А краса та природна елегантність Юлії додали світлині особливої вишуканості та ніжності.

На одному з останніх опублікованих фото ексдружина Сергія Притули з’явилася в легкій білій блузці з довгим рукавом та рожевій спідниці. Образ красуні доповнює стильний чорний гаман з вишивкою у формі квітки, що підкреслює її жіночність та витонченість. Світлина зроблена в саду на тлі зелених дерев та квітів, завдяки чому вона має ще більш гармонійний вигляд.

Ексдружина Сергія Притули показала, як їй личить український стиль
Ексдружина Сергія Притули показала, як їй личить український стиль

Юлія Притула часто ділиться зі своїми підписниками моментами зі свого життя, показуючи, як проводить час з дітьми та друзями й насолоджується природою. У новому дописі вона подякувала подрузі-фотографині, що вона бачить її саме такою красивою та ніжною, якою Юлія і з’явилася у стрічках своїх шанувальників. Як і колишній чоловік, жінка також багато часу приділяє волонтерській діяльності. Але власну сторінку вона веде переважно про своє життя.

Нагадаємо, що Сергій та Юлія розлучилися ще у 2013 році, але зберегли теплі стосунки заради спільного сина Дмитра, який народився у 2008 році. Зараз Юлія виховує також доньку Катерину, яку народила у нових стосунках з українським бізнесменом Борисом Вознюком.

Ексдружина Сергія Притули показала, як їй личить український стиль
Ексдружина Сергія Притули показала, як їй личить український стиль

Нагадаємо, що під час розлучення телеведучий придбав колишній дружині велику квартиру. Це рішення вони прийняли спільно з Юлією, оскільки хотіли, щоб син жив у комфорті та не відчував негативних наслідків від бажання батьків розійтися. А оскільки через зайнятість шоумена Дмитро частіше проводив час з мамою, Сергій вирішив, що велике житло буде їм необхідне.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?