|
19.06.2024 15:00

Ані Лорак отримала бажану обручку та похвалилося прикрасою на безіменному пальці: наречена на виданні

Після розлучення братом Ані Лорак дуже довго приховувала правду про своє особисте життя. За офіційними даними, в неї не було романів. Але і публіка, і журналісти прекрасно розуміли, що насправді зірка налагоджує цю сферу, але не поспішає ділитися результатами. Зокрема пліткували навіть про те, що зірка зустрічається з альфонсом, який її покинув тільки но в неї з’явилися фінансові проблеми.

Чи відповідає ця інформація дійсності досі залишається загадкою, але навіть оточення артистки натякала на те, що це правда. Сама співачка на початку 2022-го видалилася з соціальних мереж і повністю зникла з інформаційного простору. Хоча увага до неї була прикута надзвичайним чином. Повернулася вона з щасливою новиною: в неї з’явився новий коханий.

Ані Лорак показала обручку на безіменному пальці та заінтригувала весіллям

 Ані Лорак показала обручку на безіменному пальці та заінтригувала весіллям

Мова йде про іспанця Ісаака, який допомагав їй знайти духовно рівновагу. Тренер не витрачав дарма часу і одразу підкорив виконавицю, яка на той момент переживала кризу. Мабуть саме тому він так не сподобався її шанувальникам. Кароліну відкрито попереджали про те, що вона знову потрапила у пастку, і людина поруч з нею не надійна.

Однак, пара разом вже понад 2 роки, і складається враження, що справа може дійти навіть до весілля. Тим паче, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких засвітила обручку на безіменному пальці. Кароліна навіть не намагалася приховати прикрасу, і хоча є імовірність, що вона її одягла просто так, також існує шанс, що пара заручилася.

У будь-якому випадку шанувальникам доведеться чекати на офіційне повідомлення від Кароліни, яка також з великою імовірністю може провести таємна весілля, адже скандальний шлюб вона вже якось пережила.