“Зараз перехідний вік. Це непростий період для батьків”: Ані Лорак вперше розповіла про проблеми з дочкою

Знаменита російська співачка Ані Лорак прокоментувала поведінку та проблеми своєї дочки Софії, і розповіла, що відбувається з нею насправді.

Знаменита російська співачка Ані Лорак стала матір’ю лише раз. 12 років тому у її житті з’явилася прекрасна дівчинка Софія, яка народилася у стосунках з турком Муратом Налчаджиоглу. Незабаром пара прийняла рішення розійтися, а маленька дівчинка залишилася жити з мамою. Більше двох років дитина не могла бачитися з батьком через його проблеми з документами. Мурат дізнавався, що робив усе можливе, аби все ж таки мати можливість побачити Софію вживу.

Ані Лорак вперше розповіла про єдину дочку Софію Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу з дочкою Соней
Ані Лорак вперше розповіла про єдину дочку Софію

Однак зараз у батька та доньки дуже хороші стосунки. Вони бачаться регулярно, Софія літає до тата у Туреччину. Він тим часом намагається налагодити особисте життя і після розлучення проводить час з новою пасією, з якою вже познайомив дочку.

Матір дівчинки також активно намагається знайти щастя у коханні і зустрічається з іспанським тренером з йоги. В цілому, складається враження, що життя налагоджується. Однак нещодавно Ані Лорак дала ексклюзивний коментар, в якому зізналася, що насправді для Софії дуже непростий період, адже в неї перехідний вік.

“У неї зараз перехідний вік. Якщо у когось є діти такого віку, ви мене розумієте. Це непростий період для батьків”, – заявила співачка.

Незважаючи на складнощі, Ані у всьому підтримує спадкоємницю. Навіть обранець артистки Ісаак Віджрак робить все, щоб Софії було комфортно. До речі, не виключено, що у майбутньому співачка та тренер офіційно стануть однією родиною.

Співачка поділилася сподіванням на рахунок того, що все ж таки її стосунки стануть офіційними, а вона зможе зіграти тихе сімейне свято. Лорак на цей раз планує відмовитися від пишного банкету.

Тим часом її колишній чоловік Мурат проходить через процес розлучення з дружиною Лілією Реус, з якою побрався не так давно — минулого літа.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?