|
19.06.2024 18:54

44-річна Соломія Вітвіцька показалася з крихітним малюком на руках та зізналася про здійснення великої мрії

Соломія присвятила великий відрізок свого життя на влаштування телевізійної кар’єри. І недарма, адже вона найбільше полюбилася глядачам каналу. Зірка з’являється на усіх можливих світських заходах, має вагу в інформаційному просторі, може займатися благодійністю з великою ефективністю та впливати на публіку.

Чого не скажеш про особисте життя ведучої: можливо, що в очах деяких шанувальників Соломія може виглядати нереалізованою в сімейні сфері. Адже для багатьох важливо, щоб були діти, сімейне гніздечко, тощо.

Соломія Вітвіцька поділилася важливою новиною з малюком на руках

Соломія Вітвіцька поділилася важливою новиною з малюком на руках

Зірка розійшлася зі своїм чоловіком Владом 3 роки тому. Надзвичайно, але парі вдалося зберегти дуже теплі стосунки. Коли вони розставалися, то плакали, квартиру продали і гроші поділили навпіл, а зв’язок взагалі не розривали. Режисер так само зустрічав свою колишню дружину в аеропорту, так само вітав її зі святами та дарував їй квіти, і в якийсь момент колишня пара навіть їздила разом з волонтерськими місіями.

У публіки склалося враження, що обидва намагаються відновити взаємини. І можливо, така спроба була. Але це назавжди залишиться таємницею для шанувальників. Адже у Соломії з’явився новий коханий.

А сама вона все більше і більше починає інтригувати публіку своїми зізнаннями. Наприклад, нещодавно зірка постала поруч з сім’єю, де є маленька дитина, і заінтригувала зізнанням про те, що найближчим часом може збутися її величезне бажання.

Що ж зірка мала на увазі? Є великий шанс того, що мова йде дійсно про імовірне поповнення в родині. 44-річна Соломія неодноразово говорила про свою любов до дітей, але так і не реалізувалася в материнстві.