|
19.06.2024 22:22

На своє 35-річчя Ксенія Мішина показала себе в 17 років: де знайти еліксир молодості, який вона п’є?

Ксенія Мішина не перестає дивувати своїх шанувальників. На своє 35-річчя акторка поділилася знімком зі своїх 17 років. Підписники вражені тим, наскільки мало Ксенія змінилася за цей час. На фото 18-річної давнини, де можна побачити зірку разом із подругою, Мішина нагадує себе сьогоднішню.

“Це ми з тобою тоді виглядали наші 35 років”, — підписала світлину авторка

Ксенія Мішина показала, як змінилася за 18 років

Можливо, у свої 17 актриса й не виглядала майбутні 35 років, але у свої фактичні 35 Ксенія виглядає лише трішки старше 17. Секрет такої молодості не лише у чудових генах, а також у способі життя знаменитості. Правильне харчування, регулярний спорт і багато позитивних емоцій навіть у складні часи.

Також до свого 35-річчя зірка опублікувала відео, на якому показала свою красу у всіх її проявах. Мішина може пишатися не тільки своїм прекрасним обличчям та голлівудською посмішкою, але й фантастичною фізичною підготовкою. Ксенія не соромиться показувати свій яскраво виражений прес.

При цьому варто нагадати, що актриса виховує 12-річного сина Платона, але зовнішньо більше нагадує його старшу сестру, ніж маму. До речі, коли Мішина була вагітна, то вона набрала понад 30 кілограмів! Проте після народження дитини її гастрономічні вподобання прийшли в норму, тому вона швидко повернула струнку фігуру. Зараз Ксенія не слідкує за своєю вагою та навіть зізнається, що вже давно не зважувалася.

“Я давно не ставала на ваги, мені навіть не цікаво”, — зазначала актриса, демонструючи фото зі свого тренування

Із 35-річчям Мішину активно вітали шанувальники, колеги та друзі. Ксенія була розчулена такою увагою та залюбки ділилася найкращими побажаннями на своїй сторінці. Багатьом людям цей день дозволив згадати купу приємних моментів, які вони пережили спільно з актрисою, оскільки своїм позитивом та життєвою енергією Мішина здатна закохати в себе кого завгодно.

Ксенія Мішина показала, як змінилася за 18 років

Звісно ж, не обійшлося також без купи подарунків та цілого океану квітів! Навіть декількох фото було достатньо, щоб зрозуміти, як багато уваги отримала зірка. Сама Ксенія навіть пожартувала, що у неї вдома тепер є власний ботанічний сад.

Ксенія Мішина показала, як змінилася за 18 років