“Готовий про це говорити”: Слава Дьомін вперше розповів про роман з Ксенією Мішиною – Еллерту було непросто?

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін вперше розповів про стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Зірок багато разів бачили разом. Та чи довго це тривало і що між ними було?

Після складного розставання Ксенії Мішина безумовно не залишалася без чоловічої уваги. Неймовірна красуня з успішною кар’єрою, — мрія багатьох чоловіків. Слава та Ксенія знайомі давно. Зокрема зірка неодноразово приходила до журналіста на інтерв’ю та розповідала про те, що їй довелося пережити. Хтоб міг подумати, що незабаром між ними зав’яжеться щось більш тепліше, ніж робочі стосунки.

Але дійсно 2 роки тому публіка почала помічати, що ці двоє надзвичайно добре ладнають. Незабаром з’явилися новини про роман, яким Ксенія Мішина підігрувала та на які активно реагувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Слава Дьомін відповів, чи мав роман з Ксенією Мішиною

Ксенія Мішина і Слава Дьомін
 Слава Дьомін відповів, чи мав роман з Ксенією Мішиною

Багато хто вважав, що між ними дійсно була інтрижка. Ксенія тоді приходила до тями після розставання з Олександром Еллертом. Слава Дьомін на той момент також ледь оговтався від розлучення і звикав до нових реалій життя.

Разом їм було весело та комфортно, це не було секретом ні для кого, і обидва відмовлялися коментувати, що між ними було.

У коментарі для РБК-Україна Дьомін зізнався, що нині їх з акторкою нічого не пов’язує. А на запитання журналіста про те, чи перебуває він у стосунках зараз, шоумен змовчав. Хоча до цього інтерв’юер натякав, що його серце зайняте.

“Я відповім так: із Ксенією Мішиною нас уже нічого не пов’язує. Цього буде достатньо. Щодо нинішніх стосунків, я поки не готовий про це говорити”

Замурзані Ксенія Мішина та Слава Дьомін засвітилися разом у нічному лісі
 Слава Дьомін відповів, чи мав роман з Ксенією Мішиною

Таким чином слова натякнув, що романтичний підтекст в їхніх взаємних все ж таки міг бути. При цьому на даний момент Ксенія та Слава нібито абсолютно спокійно взаємодіють.

У акторки в житті з’явився новий чоловік, з яким вона не соромиться проявляти почуття на публіку. Дем’ян вже поки що з цим не поспішає, але цілком можливо, що наздожене акторку у цьому питанні.

Схожі статті

29-річна Аліна Гросу розповіла, як вагітність Ірини Білик допомогла їй розпочати успішну музичну кар’єру

Аліна Гросу — одна з найвідоміших молодих співачок, без яких важко уявити український шоу-бізнес. Але якби не одна випадкова зустріч з Іриною Білик, то успішної кар'єри у Гросу могло б і не бути.