|
19.06.2024 23:03

З вас 500 гривень: Надя Дорофєєва вирішила спробувати себе в ролі перукарки та залишила хлопця без волосся

Будучи однією з найуспішніших українських співачок, Надя Дорофєєва продовжує розвиватися та підкорювати нові вершини. Її продюсерка та подруга Ірина Горова в нещодавньому інтерв’ю зазначала, що рішення про закриття проєкту “Время и Стекло” було прийняте співачкою саме через те, що вона не бачила перспектив для прогресу.

І хочу для багатьох піти на піку популярності — це дивне рішення, Надя розуміла, що без зростання за неймовірним успіхом обов’язково наступає падіння. Саме тому наприкінці 2020 року вона почала сольну кар’єру. Співачка одразу змогла привернути увагу мільйонів. На сьогодні її перша пісня сольна пісня зібрала майже 100 мільйонів переглядів на YouTube. Такими результатами здатні похвалитися далеко не всі закордонні зірки.

Надя Дорофєєва зістригла з хлопця волосся

Дорофєєва продовжує випускати справжні хіти, які шанувальники день за днем слухають на повторі. В одному з дописів співачка зізналася, що завжди хвилюється, випускаючи нову пісню, через страх, що вона не зайде аудиторії. Але потім вона просто відкриває актуальні чарти та бачить, що там присутні навіть її старі релізи й одразу заспокоюється.

Надя неймовірно вдячна своїй аудиторії за підтримку. Від когось вона словесна, хтось висловлює її просто регулярним прослуховуванням треків співачки. Але саме завдяки цьому вона продовжує творити та висловлювати те, що її хвилює так, як вона може — за допомогою власних пісень.

Надя Дорофєєва зістригла з хлопця волосся

Процесами їхнього створення, а також анонсами нових кліпів Дорофєєва регулярно радує підписників своїх соціальних мереж. Ось і зараз співачка виклала кілька коротких фрагментів майбутнього кліпу. Один із постів співачка присвятила запущеному нею танцювальному челенджу під короткий уривок із майбутнього треку “Хартбіт”. В іншому дописі співачка показала кілька кадрів з відео, в якому зістригає з хлопця.

“Відчуваючи стукіт твого серця”, — підписала фрагмент співачка, додавши до нього дату повноцінного анонсу нової пісні

Надя Дорофєєва зістригла з хлопця волосся