Чи рентабельна Надя Дорофєєва: Ірина Горова розповіла про співачку, яка не повернула їй вкладені гроші

Ірина Горова — продюсерка Наді Дорофєєвої — також іноді стикається з невдачами. Бізнесвумен розповіла про ситуацію, коли співпраця з артисткою обернулася для неї збитками.

На честь річниці свого нового музичного лейбла POMITNI Ірина Горова дала велике інтерв’ю Аліні Доротюк. В ньому продюсерка розповіла про аспекти своєї діяльності, а також співпрацю з Надею Дорофєєвою та вплив їхньої дружби на робочий процес.

Ірина та Надя знайомі ще з часів “Время и Стекло”. Продюсерка зазначає, що довгий час гурт працював практично в нуль, оскільки всі зароблені гроші доводилося вкладати в новий проєкт і так по колу. Все змінилося в момент виходу треку “Имя 505” та кліпу до нього. При менших інвестиціях, ніж у попередні пісні, цей проєкт забезпечив гурту дуже великий ріст популярності та, як наслідок, прибутків.

Ірина Горова розповіла про співпрацю з Дорофєєвою
Ірина Горова розповіла про співпрацю з Дорофєєвою

Завдяки цьому гурт почав стрімко розвиватися. Але коли у “Время и Стекло” вже були майже всі можливі нагороди, визнання та неймовірна популярність, Надя Дорофєєва спільно з Іриною Горовою задумалися про початок сольної кар’єри співачки.

“Ми знаємо формулу: коли ти виходиш на пік, то наступний крок — вниз. На піку ти можеш бути якийсь час, а потім наступний крок вниз”, — пояснює таке несподіване рішення продюсерка

Ірина Горова розповіла про співпрацю з Дорофєєвою
Ірина Горова розповіла про співпрацю з Дорофєєвою

Нинішньою співпрацею з Дорофєєвою Ірина повністю задоволена. Вона відзначає, що сама займається виключно організаційними та фінансовими питаннями, а за інтертеймент майже повністю відповідає сама Надя. Дружба між дівчатами ніяк не заважає робочому процесу, оскільки вони вміють розділяти професійне та особисте.

До того ж особливості співпраці Горової та Дорофєєвої прописані в контракті. Цей аспект Ірина вважає надзвичайно важливим, незалежно від того, між ким заключається договір: між друзями, родичами чи малознайомими людьми. Контракт — це не про недовіру, а про чітко прописані умови, до яких кожен має доступ, а також про можливість організації ефективного бізнесу без різноманітних юридичних перепон.

Ірина Горова розповіла про співпрацю з Дорофєєвою
Ірина Горова розповіла про співпрацю з Дорофєєвою

Але у кар’єрі Горової були й невдалі моменти. Одним з таких стала співпраця зі співачкою INGRET. Ірина була у відсутності відповідної екосистеми саме під стиль та потреби артистки. Через це компанія Горової вклала у INGRET гроші, які вона не змогла повернути. А оскільки надавати артистці те, чого вона потребує, Ірина не могла, то за спільною згодою співпраця була завершена.

Той досвід забезпечив Горовій краще розуміння того, як потрібно управляти ресурсами та планувати їх. Зокрема, з огляду на минулі тріумфи та невдачі продюсерка оцінювала раціональність продовження роботи з певними артистами. Приміром, з цієї причини нещодавно Ірина була змушена розірвати співпрацю з Позитивом та Мішель Андраде.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.