|
20.06.2024 10:02

66-річний Павло Зібров зробив публічний випад у бік Винника і поставив його на місце: “Ти не конкурент”

Безумовно, останні 10 років Олег Винник був головним конкурентом для будь-яких музикантів-чоловіків в Україні. Зірка вельми швидко набрав популярність. Оля Полякова якось розповіла, що побачила його виступ ще на початку кар’єри, і зрозуміла, що його зліт буде надзвичайно швидким.

Так і сталося. Жодна інша знаменитість не досягала популярності настільки швидко, як це свого часу зробив Олег Винник, який проклав шлях до першого ешелону шоу-бізнесу всього за півроку. Як з’ясувалося, багато людей не цінує те, що далося легко.

Адже Олег попри надзвичайно успішну кар’єру все ж таки відмовився від неї та втік за кордон, де нині і перебуває. За усі ці 2 з половиною роки він так і не приїхав до України жодного разу.

Павло Зібров публічно звернувся до Олега Винника у пісні

І хоча ім’я повелителя вовчиці лунає в українському шоу-бізнесі все рідше, все ж таки про нього ще пам’ятають. Наприклад, нещодавно Павло Зібров публічно звернувся до музиканта у своїй композиції, заявивши, що він йому не конкурент.

Павло Зібров публічно звернувся до Олега Винника у пісні. Скріншот особистої сторінки зірки

Композиція супроводжувала фотографію зірки, яку він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Фокусується текст навколо вусів Павло Зіброва та його особистого бренду.

У кадрі музикант постає з молодиком, імовірно фанатом. Обидва посміхаються та почуваються добре. Зараз виконавець активно гастролює і зізнається, що намагається знижувати ціни на свої квитки, щоб усі бажаючі могли відвідати його виступи. Тим часом Олег виник все ніяк не можу зібрати нову команду, і подейкують, що в нього серйозні проблеми з авторським правом, адже чоловік розірвав контракт з продюсером і з тих пір жодного разу публічно не виконував свої пісні.

Цілком імовірно, що отримати їх виконавцю так і не вдасться, а отже ця епоха назавжди відійде в минуле.