|
21.06.2024 11:54

Сива борода і окуляри для зору: як змінився чоловік Руслани Писанки після того, як акторки різко не стало

Знаменита українська акторка Руслана Писанка найскладніший період свого життя провела в обіймах свого обранця Ігоря Ісакова. Про власний біль, страхи, потенційний майбутнє вона не розповідала нікому. Шанувальники навіть не здогадувалися, що вже незабаром втратять свого кумира.

Хоча передвісники сумної новини були: взимку 2022-го вона впала зі сцени під час вистави. Через це артистка травмувалася і була госпіталізована. А от причина падіння — знепритомнення.

Чоловік Руслани Писанки показав, як змінився після її смерті

 Чоловік Руслани Писанки показав, як змінився після її смерті

Доживала свого віку Руслана на чужині — в Німеччині. Вона обіцяла своєму чоловікові, що одужає, але свідомо обманювала, щоб Ігор тримався. А Ісаков зізнався, що повністю їй повірив, і навіть не додумався перевірити медичні документи, щоб знайти правду.

У 2022-у Ігорю довелося поховати одразу двох членів родини Писанки: матір акторки та її саму. Найближчі люди зірки померли від онкології, тому вона прекрасно знала, що на неї чекає. Її вдівець зробив усе необхідне, щоб шанувальники могли гідно попрощатися. А сам він також провів перепоховання, возз’єднався Руслану з її сім’єю.

Чоловік зізнається, що в будинку нічого не змінював: так складається враження, ніби дружина ще з ним. Він живе у самотності разом з улюбленцями. Син вже дорослий і живе окремо. Однак, у Ігоря є багато друзів, які його підтримують.

Сам він продовжує змінюватися, адже роки минають, попри те, що час для нього зупинився. Зокрема, Ісаков все частіше з’являється в окулярах. Також у чоловіка з’явилося ще більше сивого волосся. Це надає йому шарму, однак не приховує того факту, що все ж таки нічого не стоїть на місці.