Рубрики: Фото та відео
22.06.2024 21:58

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син не від Юрія Горбунова: спадкоємець депутата вийшов собою

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син не від Юрія Горбунова. Спадкоємець депутата Ілля Поліщук безумовно вийшов собою.
Поділитися

Катерина Осадча взяла від своїх батьків усе саме найкраще — прекрасний зріст, витончені риси обличчя, струнку фігуру, тощо. З цими даними вона могла б стати прекрасною моделлю, і колись навіть подалася у дану сферу.

Вже у 16 років вона працювала самостійно і змогла побачити світ. Але швидко зрозуміла, що ця діяльність не для неї, і обрала шлях журналістики. Тоді ж в її житті з’явився прекрасний хлопчик, її первісток — Ілля Поліщук. Дитина народилася у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. А зараз чоловік займається бізнесом, хоча не можна сказати, що повністю розірвав свій зв’язок з минулою діяльністю, адже одружився на дочці замміністра.

Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син

 Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син

Невдовзі пара розлучилася. Серйозна різниця у віці, а також завантажений графік Олега не давав можливості йому проводити достатньо часу з молодою дружиною, яка хотіла взяти від стосунків набагато більше, ніж отримувала. Ілля залишився жити з матір’ю. У вихованні Катерині допомагала мати. Олег Поліщук також не розривав взаємин зі своїм спадкоємцем і активно брав участь у його вихованні.

Навіть зараз в сім’ї панує гармонія, і колишній зять приходить на свята до тещі. Однак, Ілля продовжував жити з матір’ю навіть тоді, коли в неї з’явився новий чоловік, а також народився син. А от провести достатньо часу з нею молодшим Данилом в нього не вийшло: мова зайшла про отримання вищої освіти, і був вибраний вуз в США.

 Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син

За кордон хлопець поїхав з довгою шевелюрою, однак, повернувся вже неймовірним красенем з прекрасним потенціалом як в кар’єрі, так і в особистому житті. Катерина показує сина нечасто. А раніше взагалі не світила його обличчя, адже дотримувалася принципу поваги до приватності дитини. А Ілля не хотів бути публічною людиною.