Катя Осадча показала, як виглядає її старший син не від Юрія Горбунова: спадкоємець депутата вийшов собою

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син не від Юрія Горбунова. Спадкоємець депутата Ілля Поліщук безумовно вийшов собою.

Катерина Осадча взяла від своїх батьків усе саме найкраще — прекрасний зріст, витончені риси обличчя, струнку фігуру, тощо. З цими даними вона могла б стати прекрасною моделлю, і колись навіть подалася у дану сферу.

Вже у 16 років вона працювала самостійно і змогла побачити світ. Але швидко зрозуміла, що ця діяльність не для неї, і обрала шлях журналістики. Тоді ж в її житті з’явився прекрасний хлопчик, її первісток — Ілля Поліщук. Дитина народилася у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. А зараз чоловік займається бізнесом, хоча не можна сказати, що повністю розірвав свій зв’язок з минулою діяльністю, адже одружився на дочці замміністра.

Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син

Катерина Осадча показала свого колишнього чоловіка
 Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син

Невдовзі пара розлучилася. Серйозна різниця у віці, а також завантажений графік Олега не давав можливості йому проводити достатньо часу з молодою дружиною, яка хотіла взяти від стосунків набагато більше, ніж отримувала. Ілля залишився жити з матір’ю. У вихованні Катерині допомагала мати. Олег Поліщук також не розривав взаємин зі своїм спадкоємцем і активно брав участь у його вихованні.

Навіть зараз в сім’ї панує гармонія, і колишній зять приходить на свята до тещі. Однак, Ілля продовжував жити з матір’ю навіть тоді, коли в неї з’явився новий чоловік, а також народився син. А от провести достатньо часу з нею молодшим Данилом в нього не вийшло: мова зайшла про отримання вищої освіти, і був вибраний вуз в США.

Катерина Осадча розповіла, де працюватиме її старший син
 Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син

За кордон хлопець поїхав з довгою шевелюрою, однак, повернувся вже неймовірним красенем з прекрасним потенціалом як в кар’єрі, так і в особистому житті. Катерина показує сина нечасто. А раніше взагалі не світила його обличчя, адже дотримувалася принципу поваги до приватності дитини. А Ілля не хотів бути публічною людиною.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?