Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Григорій Решетнік присвятив телебаченню багато років. Він починав, як нікому невідомий журналіст, але за декілька років зміг досягти певних висот у кар’єрі і згодом встав взнаваною особистістю.

Але публіка підозрювала, що рано чи пізно він може зникнути з знайомих передач. Зазвичай, причин для цього є маса, і навіть найпопулярніші ведучі переходили в інші формати або взагалі ставали не публічними персонами.

Нещодавно Григорій поділився тим, що в нього на серці, і куди його веде серце. Виявляється, зірка хоче стати продюсером.

Григорій Решетнік розповів, ким планує працювати в майбутньому

Христина Решетнік показала, як вони перетинали кордон назад до України
Григорій Решетнік розповів, ким планує працювати в майбутньому

Нещодавно Григорій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий кадр, у дописі до якого розповів про те, що планує все ж таки рано чи пізно отримати таку можливість та здійснити свою мрію. При цьому він не вказав, чи входить у його плани припинити бути медійною персоною.

Як відомо, чоловік заробляє не тільки завдяки програмам та телебаченню, але й приватним заходам, корпоративна, весіллям.

Григорій Решетнік розповів, ким планує працювати в майбутньому

“Живу телебаченням… І всім, що пов’язано з медіа та аудіо візуальним контентом… Є багато ідей, які хочеться з продюсувати та втілити у життя, аби ще більше допомогти країні наблизити перемогу. І я обов’язково знайду сили та можливості. На сьогодні заплановано ще кілька зустрічей і їхатиму додому до сім’ї”

Зірка при цьому не вказав, як саме його кар’єра у продюсерському напрямку може допомогти Україні наблизити перемогу. Тим не менш, Григорій про це згадав.

Нагадуємо, раніше ведучого неодноразово критикували за те, що він виїжджав за кордон. Також у нього постійно цікавляться, чи він має бронь, але Григорій відповідає, що не захищає Україну через свою багатодітність, тобто на законному ґрунті.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.