Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Дороги Ірини Горової та Потапа розійшлися 2 роки тому. Вперше про це повідомила саме продюсерка, яка не стала приховувати, що більше її з екс-благовірним нічого не обʼєднує, окрім спільного сина Андрія.

Ірина Горова анонсувала альбом, в якому йдеться про розрив стосунків

Ірина Горова показала свій робочий кабінет з ліжком в повітрі
Ірина Горова анонсувала альбом, в якому йдеться про розрив стосунків

Цікаво, що репер заявив, нібито в нього є акції компанії його дружини, але це виявилося неправдою. Коли обидва припинили свою співпрацю, Ірина розпочала власний бізнес і взялася надавати послуги різним артистам та започаткувала продюсерський центр.

Тепер під її крилом велика кількість співаків, зокрема абсолютно нових артистів, з якими Олексію, наприклад, працювати не доводилося. Серед них пан OTOY. Чоловік охоче дає різноманітні коментарі та інтерв’ю, спілкуються з публікою, і все заради ефективного просування. У цьому питанні йому допомагає і Ірина.

Ірина Горова анонсувала альбом, в якому йдеться про розрив стосунків

Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже пост, в якому розповіла про новий альбом виконавця та вразила заявою про ситуацію, яка надихнула його на дану творчість. Мова йде про завершення стосунків. Чи може у це закладався якийсь інший сенс?

Схоже, що саме такі загадки вирішили поставити перед публікою ці двоє, і в них це вийшло. Варто відзначити, що підопічний Ірини Горової вже активно підкорює публіку, викликає інтерес і навіть закохує в себе.

Примітно, що чоловік абсолютно не боїться говорити, що думає, критикує своїх колег, відкрито розповідає про власну позицію. А ще рік тому він вийшов на сцену разом з Марією Яремчук в Ліверпулі та зібрав овації.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.