“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Коли Леся Нікітюк почала працювати з Сергієм Притулою, вона прийшла замінити Катерину Варнаву. Та в свою чергу колись прийшла на допомогу Сергію після звільнення Ольги Фреймут.

Навіть зараз здається, що попри дружбу з ревізоркою, Притула все ж таки найкраще виглядав у кадрі разом з Лесею. Але ведуча натомість наглядно доводить, що вона круто виглядає з будь ким. Як відомо, 3 роки тому Сергій Притула покинув розважальний формат телебачення та почав займатися благодійністю та волонтерством. Його фон активно допомагає захисникам. Тим часом колеги продовжують свій непростий шлях на телебаченні, постійно борючись за рейтинги та працюючи не покладаючи рук.

Леся Нікітюк та Богдан Буше показали, як стали ідеальною парою

Леся Нікітюк розповіла, що зробила зі своїм обличчям
Леся Нікітюк та Богдан Буше показали, як стали ідеальною парою

Притулі довго не могли знайти достойну заміну. Проходили кастинг постійно оновлювалася інформація на цей рахунок. Але врешті-решт стало відомо, що людиною, яка буде займати його місце став Богдан Буше.

Публіка по-різному сприйняли цю новину, але дала шанс медійнику, який вже неодноразово світився на телебаченні. Зокрема колись він виконував головну роль в серіалі.

Леся Нікітюк та Богдан Буше показали, як стали ідеальною парою. Скріншоти особистої сторінки зірки

Днями відбувся анонс нового сезону програми Хто зверху, і до кадру потрапили вельми цікаві сцени. Зокрема, Богдан та Леся з’явилися в об’єктиві у костюмі вареників.

Також ведуча неодноразово показувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як проходив знімальний процес, і судячи з усього, вони ще й прекрасно провели час не тільки разом, але із різноманітними зірками, які навідалися до студії у якості гостей. Звичайно, увесь результат можна буде побачити вже незабаром в ефірі. Хтозна, можливо незабаром ще й вийде серіал з участю Лесі, який так і не побачив світ.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.