Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Популярності Артема Пивоварова можна тільки позаздрити. Звісно, іноді це призводить до не дуже приємних ситуацій, як надмірна увага фанаток, від яких іноді не може захистити навіть охорона. Але здебільшого шанувальники дарують Артему багато позитивних емоцій. Однією з ситуацій, яка сподобалася Пивоварову, він поділився на власній сторінці.

Під час чергової зустрічі з фанатами співак роздавав автографи. Одна з шанувальниць хотіла, щоб артист розписався на її руці. Але Артем сказав, що зробить це тільки у тому випадку, якщо це буде тату. Інша дівчина підхопила ідею й попросила залишити їй автограф біля ребер, щоб вона могла зробити татуювання. Пивоварову ідея сподобалася і він розписався.

Звісно, ніяких офіційних зобов’язань фанатка не залишала, тому могла б не робити тату. Але вже наступного дня вона з’явилася перед Артемом та показала результат. І справді, на місці вчорашнього автографа артист побачив точне його відтворення у вигляді татуювання. Такого, вочевидь, він не очікував, тому сюрприз виявився надзвичайно приємним.

Артем Пивоваров розповів, як через нього фанатка зробила татуювання
Артем Пивоваров розповів, як через нього фанатка зробила татуювання

На відео Пивоваров навіть зазначив, що всі будуть думати, що це фейк. Але оскільки тату ще свіже, воно ще недостатньо чітке. Артем пообіцяв за тиждень показати результат ще раз. Та в коментарях людям додаткові докази не потрібні. Вони просто вражені результатом!

Дехто відзначив сміливість дівчини, яка наважилася на такий крок. Інші ж написали, що самі хочуть зробити аналогічне татуювання. Хоча, звісно, не обійшлося без критики. Дехто назвав Пивоварова маніпулятором. Інші ж просто не зрозуміли такого рішення дівчини.

Хоча більше користувачів висловлювали позитивні думки. Дехто навіть запропонував Артему одружитися після такого жесту на шанувальниці. А одна з коментаторок пожартувала, що вже скоро перед покупкою квитка на концерт Пивоварова також вимагатимуть тату.

Схожі статті

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.