Рубрики: Фото та відео
24.06.2024 10:50

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає її сад: купа різних квітів, але найпрекрасніша троянда – співачка

Відома українська виконавиця Тіна Кароль не цурається брудної роботи. За свої старання вона отримала надзвичайний результат, яким поділилася з підписниками.
Поділитися

Відома українська співачка Тіна Кроль неоднократно доводила, що має талант не тільки до музики та творчості, а й чудово справляється з домашніми справами. Зокрема, вона з задоволенням порпається на городі та вирощує власні фрукти та овочі. Нещодавно на її городі виріс нетиповий для Київщини фрукт – ананас. Проте, жоден заморський плід не порівняється з красої її саду в період активного цвітіння.

На своїй сторінці в Instagram, виконавиця розмістила новий допис, до якого прикріпила декілька фотографій з власного саду. Дійсно, артистка гарно попрацювала та отримала надзвичайний результат. Садок виглядає відмінно, він дуже затишний та світлий.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку

Її квіти всі різні, проте всі дуже гарні та яскраві. А сама Тіна називає свій садок місцем гармонії та натхнення. Вона приходить полюбуватися на рослини, відпочиває серцем та душею й надихається задля нових творчих проривів. Напевно, саме тут народжуються ідеї для її найкращих хітів.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку

Й хоча, в саду у Кароль безліч троянд різних сортів, шанувальники відмітили лише одну – співачку. Вони впевнені, що краса Тіни не зрівняється з жодною з квіток та буквально засипали її компліментами. Користувачі мережі називають її героїнею книг та справжнім втіленням жіночності та ніжності. А свій спокій шанувальники знаходять на концертах улюбленої артистки.

“Яка ж ви красива”, “Героїня із найестетичніших книг”, “Такі сонячні та затишні світлини”, “Схоже в когось саду зʼявилася найчарівніша троянда”, “Ой, не можу яка гарна”, “Втілення ніжності”, “Неземна красуня. Мій спокій у вас на концертах”, – написали під дописом коментатори.

39-річна Тіна Кароль показала, як виглядає сад біля її будинку