“Є розмова”: 23-річна Катерина Полтавська сумнівається у виборі судженого? Остапчук не на жарт спантеличений

Тільки побралися та переїхали у нове помешкання, як молода дружина Остапчука вже шукає Володимиру заміну. Шоумен на став мовчати та відреагував на поведінку обраниці.

Після розлучення з нотаріусинею Христиною Горняк, відомий шоумен Володимир Остапчук не довго хвилювався та швидко знайшов їх заміну. Що більше, в березні цього року стало відомо про весілля телеведучого та Катерини Полтавської. Вова побрався з дівчиною, яка на 16 років молодша за свого чоловіка. Проте, чи стане обраниця останньою в житті Володимира, адже вже зараз вона шукає йому заміну.

Нещодавно, Полтавська розповіла про раптовий переїзд пари. В елітному ЖК молодому подружжю не жилося, тож вони вирішили перебратися до заміського будинку. Про причини такого рішення редакція порталу Сенсація писала раніше.

Молода дружина Остапчука розповіла про першу ніч у новому помешканні
Молода дружина Остапчука розповіла про першу ніч у новому помешканні

Провівши першу ніч на новому місці господиня поділилася своїми враженнями. В своєму Instagram, вона виклала коротке відео та розповіла, що пригадала про магічний ритуал. Сенс його, полягає в тому, аби прикликати судженого уві сні. Проте, господар, сам того не розуміючи, відігнав всіх непроханих гостей.

“Згадала “на новом месте присниться жених невесте”, але нічого не наснилося. Мабуть, чоловік, який спав поруч прогнав сон”, – написала Полтавська.

Молода дружина Остапчука розповіла про першу ніч у новому помешканні
Молода дружина Остапчука розповіла про першу ніч у новому помешканні

 

Звісно, все це жарти, й Остапчук так само з юмором відповів на сторіс коханої. Він натякнув, що дружину чекає серйозна розмова вдома. Цікаво, а йому нова наречена наснилася?

До речі, на відео можна роздивитися нову кухню родини. Вона виконана у досить мінімалістичному стилі та світлих тонах. Цікаві лампи у стилі лофт прикрашають обідню зону. Також видно двері на задній двір, який густо прикрашений рослинними насадженнями. Поки, це весь інтер’єр, який продемонструвало нам подружжя.

Схожі статті

Майже родичі з Ніною Матвієнко: Соломія Вітвіцька розповіла, що об’єднує її коханого з легендарною артисткою

Знайомитися з історіями життя своїх коханих завжди надзвичайно цікаво. Не відмовилася від такого шансу і Соломія Вітвіцька, відвідавши рідне село та батьківську хату Олексія Ситайла.

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Особисте життя Ксенії Мішиної завжди було під прицілом публіки. Зірка кілька разів натякала на можливі стосунки та навіть возз'єднання з Еллертом. Невже для цього акторка відправилася до США?