Рубрики: Фото та відео
25.06.2024 11:00

Всі разом на відпочинку в горах: 44-річна Соломія Вітвіцька показала коханого чоловіка, синочка і куму

Відома телеведуча Соломія Вітвіцька показала, як провела відпочинок зі своїми найближчими людьми. Там всі: і любий хрещений синочок, і дорога кумася, і коханий чоловік.
Поділитися

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька нещодавно відсвяткувала свій 44-й день народження. Після свята вона вирішила провести час зі своїм коханим Олексієм Ситайло, який приїхав у відпустку. Тож пара насолоджувалася одне одним у Львові. Проте, на цьому відпочинок зірки не закінчився. У своєму Instagram, жінка повідомила про подорож у Карпати, а компанію їй склали найрідніші люди.

У фотоблозі, Соломія розмістила декілька фото, на яких показала всіх своїх компаньйонів. Серед них присутня й співачка Наталія Карпа з донькою, й зіркова кумася телеведучої – Світлана Тарабарова з дітьми. Не залишили вдома й бойфренда Вітвіцької. Всі разом, вони вирушили у Карпати, щоб насолодитися свіжим гірським повітрям та незрівнянними краєвидами.

Соломія Вітвіцька показала, як відпочиває з найріднішими у горах

На одному з фото, жінка показала свого похресника Івана, старшого синочка Світлани. Вона ніжно обіймала хлопчика, коли в кадрі з’явився її обранець. Тож, словами любові, хрещенику довелося ділитися.

“Олексій вміє потрапити в кадр”, – підписала фото Соломія.

Соломія Вітвіцька показала, як відпочиває з найріднішими у горах

Крім того, Вітвіцька показала спільне дозвілля з дівчатами. Вони весело обговорювали відпочинок та й взагалі, напевно в жінок накопичилося чимало тем для спілкування. Тож, вони не гаяли часу та вирішили надолужити втрачене.

Соломія Вітвіцька показала, як відпочиває з найріднішими у горах

До речі, компанія відпочивала в котеджному містечку, який знаходиться недалеко від курорту Буковель. Номери там не з дешевих, за апартаменти на двох осіб, потрібно заплатити майже 4 тисячі на добу.

Соломія Вітвіцька показала, як відпочиває з найріднішими у горах