“Вони їдять багато”: 39-річний Анатолій Анатоліч зізнався, скільки грошей витрачає, щоб прокормити родину

Відомий телеведучий Анатолій Анатоліч не став ухилятися від провокаційних запитань та чесно зізнався, скільки його родина витрачає на місяць.

Відомий український шоумен Анатолій Анатоліч потрапив в об’єктив Insta-блогеки Ангеліни Пичик. Вона не соромилася та поставила телеведучому провокаційне запитання про його щомісячні витрати. Шоумен не став приховувати правди та відверто розповів скільки витрачає на місяць.

Виявляється, головний розділ витрат Анатоліча, це його діти. За приватні заклади навчання він віддає майже 3 тисячі доларів. Також, за словами шоумена, багато коштів йде на їх харчування та одяг. Це й не дивно, адже діти швидко ростуть та мають потребу часто оновлювати гардероб.

“В мене основні витрати – це діти, тому що вони навчаються в приватній школі і в приватному садочку. І це десь приблизно 110 тисяч гривень на місяць. Плюс логістика, плюс вони їдять багато, плюс мені треба їх вдягнути. Ну короче, в мене родина з п’ятьох людей і це приблизно, ну я думаю, до 5 тисяч доларів”, – розповів телеведучий.

Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає на місяць
Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає на місяць

Крім того, чоловік висловився щодо цін у столиці. На його думку, скаржитися немає на що, адже все могло бути набагато гірше. Анатолій пояснив, що кошти мають працювати, тож коли він заробляє, то залюбки витрачає, щоб підтримати виробників.

Також, шоумен не став приховувати скільки коштує його образ. За словами чоловіка, більшість речей йому дістаються безоплатно. Щось дарують рідні на день народження, щось компанії, через співпрацю.

“Взагалі не витрачаю. Футболка Мессі, дорога до речі, фірмова – подарунок. Коштувала 240 доларів, але мені її подарували на день народження. Я б її не купив. Кросівки, бо я амбасадор “New Balance”, мені подарували. Теж коштували десь 250 євро. Шорти купив за 10 Євро в секонд-хенді у Франції. Годинник “Garmin” – подарували. Окуляри “Polaroid” – купив на олх за 600 гривень”, – пояснив Анатоліч.

Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає на місяць
Анатолій Анатоліч зізнався, скільки витрачає на місяць

Схожі статті