|
25.06.2024 19:59

Як виглядає онучка Наталії Сумської, яку вона забрала під своє крило: “Просто чудова, розкішна, красива”

Мова йде про дочку Дарини Мамай, яка свого часу народилася у Наталії В’ячеславівна в шлюбі з Ігорем Мамаєм. Хоча сім’я і складається здебільшого зі знаменитостей, так склалося, що дівчина постійно перебувала у ціні своїх родичів, і навіть зараз веде приватний образ життя, зайвий раз не стикаючись із глядачами, ні журналістами.

Елементарна преса має можливість взяти інтерв’ю у дівчини під час спілкування з її матір’ю, але в тому випадку, якщо вонаб на це сама погодилася. Судячи з усього, такі варіанти вона до сьогодні не розглядала.

Наталія Сумська розповіла про свою єдину онучку

Наталія Сумська розповіла про свою єдину онучку

3 роки тому Наталія Сумська давала коментар на рахунок своєї дочки та онучки. І тоді вперше розповіла, що виявляється повністю їх забезпечує. Дарина втратила свого чоловіка і стала вдовою. Однак, не змогла знайти собі роботу і повернулася разом з дитиною до матері.

Звичайно, Наталія В’ячеславівна взяла під своє крило дівчат, але не змогла стримати своїх переживань щодо того, чи зможе надалі Дарина подбати про себе та спадкоємицю. Окрім того, акторка вважає, що діти мають жити окремо, інакше не уникнути погіршення стосунків з ними.

“І я всіляко допомагала і шила їй костюми, діставала інші наряди, щоб вона кожен раз могла заспівати в новому. Вона була просто чудова, розкішна, красива, співала, всі таланти у дівчини були, вона як би створена для цього. Ну, людина сама вибирає свій шлях. Вона вирішила відійти, коли вийшла заміж”

І так само акторку засмутив той факт, що Дарина не надто активно розшукує роботу. Що стосується онучки, то родина її не показує, і досі невідомо, як виглядає дівчинка.

Цілком можливо, що спадкоємиця династії сумських успадкувала вроду від своєї матері та бабусі, але так само вона може бути схожою на свого батька, а тому навіть помітити рідство, зіштовхнувшись на вулиці представляється неможливим.