|
26.06.2024 22:03

Тімур Мірошниченко розповів про довгоочікуване поповнення і показав маленьку донечку: “Ще одна дитинка”

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко та його кохана дружина Інна мають двох рідних дітей, 6-річну Мію та 4-річного Марка. Проте, це не зупинило пару. Вони вирішили розширити свою родину, даруючи дітям, позбавленим батьківського піклування, тепло та любов. Рік тому, Мія та Марк зустрічали вдома маленького братика Марселя. Й майже відразу після цього, Мірошниченки заговорили про усиновлення другої дитини.

Цей час настав. Сьогодні пара повідомила про поповнення. У своїх Instagram, Мірошниченки опублікували спільний допис, який коротко підписали “+1”. На відео, подружжя з розпростертими обіймами вітають названу донечку.

Мірошниченки повідомили про всиновлення другої дитини

До речі, саме 6-річна донька Мія закомандувала собі сестричку. Судячи з того, що раніше розповідала родина, дівчинці близько 8-10 років. Проте, поки ні її ім’я, ні вік, ні історію вони поки не розсекретили.

Шанувальники у захваті від гарних новин та вітають родину. Вони вважають, що дитина потрапила у добрі та чуйні руки. Підписники плачуть від щастя за маленьку, пишаються подружжям та бажають дівчинці легкого періоду адаптації.

“Я вже 100 разів казала, але зайвим не буде повторити: ви якась космічно крута родина! Приклад для всіх! Хай все пройде легко та комфортно для вас всіх. Вітаю 10000 разів”, “Всиновили ви, а плаче половина ваших підписників. Вітаю вашу неймовірну родину”, “Вітаю Вас! Разом нарешті! Цікаво що майже в цей час рік тому у вас зʼявився Марсель. Нехай всі адаптації пройдуть легко! Любові, натхнення і сил усій Вашій великій родині!”, “Ще одна дитинка в цьому світі буде щасливою! Спасибі вам”, – написали під постом.

Мірошниченки повідомили про всиновлення другої дитини