Вони такі сімейні, що з них беруть приклад: Горбунов, Мірошниченко, Анатолій Анатоліч та інші відомі татусі

16 червня Україна святкує День батька. Горбунов, Мірошниченко, Анатолій Анатоліч довели, що вміють успішну поєднувати кар'єру та зразкове батьківство.

Анатолій Анатоліч

Багатодітний батько виховує 3 дітей. Його кохана дружина подарувала чоловікові двох донечок Алісу та Лоліту та синочка Ніла. Чоловік не просто взяв на себе активну роль в їх вихованні, а й щиро цікавиться їх захопленнями та інтересами. Телеведучий намагається виховати в дітях самостійність, при цьому дуже переживає через їх сепарацію, тож намагається якнайбільше часу проводити з родиною.

“Я знаю що скоро вони виростуть, і сепаруються від мене. Тому хочу якомога більше запам’ятати ці моменти разом. В цей найскладніший час”, – написав Анатолій у своєму фотоблозі.

Анатолій Анатоліч поділився секретами батьківства
Анатолій Анатоліч поділився секретами батьківства

Юрій Горбунов

У шлюбі зі своєю колегою Катериною Осадчою, Юрій виховує двох спільних синів – Івана та Данила. Окрім двох рідних дітей, відомий телеведучий став батьком для названої доньки Ксенії, з мамою якої був у шлюбі понад 20 років та сина Іллі від першого шлюбу Осадчої. Й хоча єдина донечка вже доросла та має свою родину, вони часто зідзвонюються та перебувають у теплих стосунках. Шоумен зміг поєднати в собі риси зразкового сім’янина та успішного кар’єриста.

“Все на світі готовий віддати за те, щоб ви були щасливими, мої солодкі!”, – написав Юрій у своєму Instagram.

Юрій Горбунов із сінами
Юрій Горбунов із сінами

Тарас Тополя

Ще один багатодітний батько душі не чаїть без своїх нащадків. Кохана народила його трьох дітей – синів Марка та Романа, дочку Марію. Попри те, що чоловік дуже сумував за малими та дружиною, він прийняв рішення відправили їх подалі від війни, за океан. Й хоча, Альоша в розлуці довго не витримала та повернулася додому, Тарас наголошує, що безпека рідних для нього найважливіше.

“Їхня безпека, життя та здоров’я для мене – понад усе”, – наголосив Талас в одному з інтерв’ю.

Тарас Тополя та діти
Тарас Тополя та діти

Тимур Мірошниченко

Минулого року родина Мірошниченків стала багатодітною. Тимур разом  дружиною відважилися на всиновлення. Таким чином, Марк та Мія стали старшими для маленького братика Марселя. Зараз пара готується до усиновлення ще однієї дитини. Хто, як не вони є прикладом зразкової сім’ї? Телеведучий впевнений, що головне завдання батьків, це наповнити дитячі життя посмішками та щастям.

“Діти повинні усміхатися, веселитися, бешкетувати. Мають жити!”, – впевнений Тимур.

Тимур Мірошниченко з родиною
Тимур Мірошниченко з родиною

Андрій Бєдняков

Зірка телепроєкту “Орел та решка” Андрій Бєдняков не має статусу багатодітного батька, принаймні поки що. Проте, його діти є найціннішим скарбом в його житті. Маленькі Ксенія та Остап надихають його, а він у відповідь дарує їм безумовну любов.

“Я готовий доїдати за вами суп і купатися після вас у ванні!”, – написав Андрій.

Бєдняков разом з родиною
Бєдняков разом з родиною

Схожі статті

Вдруге за іноземця? Аліна Гросу розповіла про загадкового чоловіка, який чудово розуміє українську мову

Співачка Аліна Гросу, яка вийшла вдруге заміж у США та приховує обличчя свого нового чоловіка, натякнула, що він іноземець. Шанувальники заінтриговані – хто цей таємничий чоловік?

Мурат Налчаджиоглу показав свою жінку, яка не хоче налагоджувати контакт з його єдиною донькою: “Не цікаво”

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу знову зійшовся зі своєю пасією – моделлю Анастасією Фоксі, яка вже встигла стати його дружиною.