|
27.06.2024 11:30

Лілія Ребрик показала свій ідеальний будинок: голі стіни, проте простора тераса і кімната для старшої доньки

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не звикла приховувати своє особисте життя. Жінка з радістю ділиться досвідом та дізнається думку своїх підписників. Вона впевнена, що обговорення та аргументування можуть допомогти комусь розв’язати нагальну проблему.

Нещодавно, на її сторінці в Instagram, з’явився новий допис щодо грудного вигодовування в людних місцях. Жінка щиро цікавиться міркуванням інших та не боїться висловлювати свою думку.

“Я з того табору, хто за грудне вигодовування всюди, де скомандує дитина. Звісно, я не маю на увазі: годувати на загальне споглядання хизуючись цим і демонструючи це. Але бігти терміново додому, аби тільки не образити когось цим процесом — я проти такого”, – написала Ребрик.

Лілія Ребрик висловилася щодо природного виготування

Крім того, жінка показала родинний будинок, який вони вже придбали та роблять ремонт. Поки просунулися вони не далеко – в будинку ще досі голі стіни, не зроблена підлога та навіть стеля. Проте, вона з задоволенням приходить до омріяного маєтку, щоб уявити, як вони всім сімейством будуть там жити.

“Давно не були в нашому “будинку мрії”. Колись ми доробимо тут ремонт”, – написала Лілія.

Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії

Лілія показала місце, де в майбутньому родина зможе проводити дні на свіжому повітрі – терасу. Й хоча поки вона мало схожа на місце затишку та спокою, тераса вражає своїми масштабами. Дійсно, місця вистачить усім і домашнім, і гостям.

Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії

А ось мансардний поверх вже “забила” собі старша донечка Діана. Дівчинка скористалася поповненням в родині, віддала свою кімнату маленькій Аделіні та зайняла найбільшу. Попри те, що зараз в ній нічого не має, скошена стеля та великий простір роблять її по-справжньому чарівною.

Лілія Ребрик показала будинок своєї мрії

Загалом, робити висновки ще зарано. Проте, телеведуча вірить, що коли всі роботи буде завершено, їх родина зможе переїхати в ідеальний будинок та насолоджуватися життям у своєму сімейному гніздечку.