Тімур Мірошниченко розповів про довгоочікуване поповнення і показав маленьку донечку: “Ще одна дитинка”

Відоме подружжя Тимура та Інни Мірошниченків вже подарувало люблячу родину маленькому Марселю. Проте на цьому пара вирішила не зупинятися та вже сьогодні їхня сім'я збільшилася.

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко та його кохана дружина Інна мають двох рідних дітей, 6-річну Мію та 4-річного Марка. Проте, це не зупинило пару. Вони вирішили розширити свою родину, даруючи дітям, позбавленим батьківського піклування, тепло та любов. Рік тому, Мія та Марк зустрічали вдома маленького братика Марселя. Й майже відразу після цього, Мірошниченки заговорили про усиновлення другої дитини.

Цей час настав. Сьогодні пара повідомила про поповнення. У своїх Instagram, Мірошниченки опублікували спільний допис, який коротко підписали “+1”. На відео, подружжя з розпростертими обіймами вітають названу донечку.

Мірошниченки повідомили про всиновлення другої дитини
Мірошниченки повідомили про всиновлення другої дитини

До речі, саме 6-річна донька Мія закомандувала собі сестричку. Судячи з того, що раніше розповідала родина, дівчинці близько 8-10 років. Проте, поки ні її ім’я, ні вік, ні історію вони поки не розсекретили.

Шанувальники у захваті від гарних новин та вітають родину. Вони вважають, що дитина потрапила у добрі та чуйні руки. Підписники плачуть від щастя за маленьку, пишаються подружжям та бажають дівчинці легкого періоду адаптації.

“Я вже 100 разів казала, але зайвим не буде повторити: ви якась космічно крута родина! Приклад для всіх! Хай все пройде легко та комфортно для вас всіх. Вітаю 10000 разів”, “Всиновили ви, а плаче половина ваших підписників. Вітаю вашу неймовірну родину”, “Вітаю Вас! Разом нарешті! Цікаво що майже в цей час рік тому у вас зʼявився Марсель. Нехай всі адаптації пройдуть легко! Любові, натхнення і сил усій Вашій великій родині!”, “Ще одна дитинка в цьому світі буде щасливою! Спасибі вам”, – написали під постом.

Мірошниченки повідомили про всиновлення другої дитини
Мірошниченки повідомили про всиновлення другої дитини

Схожі статті

Влад Яма зізнався, яке імʼя отримав в Сполучених Штатах: в еміграції звуть не так, як у рідній Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, яке ім'я отримав під час життя в Сполучених Штатах Америки. Воно немає взагалі нічого спільного з іменем, під яким зірка відомий в Україні.