|
27.06.2024 13:17

Вночі їй не до сну: Ксенія Мішина відправилася на відпочинок ближче до Еллерта та почувається щасливою

Шанувальники обожнюють слідкувати за життям Ксенії Мішиної. Багато фанатів і досі сподіваються, що вона відновить стосунки з Олександром Еллертом. Вони зустрілися у першому сезоні шоу “Холостячка” та були чудовою парою. Але через насичений графік і певні непорозуміння закохані вирішили розірвати стосунки.

І коли Мішина вирішила відправитися з сином до США, де зараз знаходиться Еллерт, у шанувальників могла з’явитися надія, що зрештою все владнається. Та причина польоту виявилася зовсім іншою — проведення акторського майстер-класу.

Ксенія Мішина показала кадри зі США

Але оскільки Ксенія відправилася у неймовірний Нью-Йорк, то разом із сином вони вирішили чудово провести час! Разом з Платоном зірка відвідала різні знамениті місця: Центральний парк, Гранд-Сентрал-Стейшн, біля якого знімалася купа фільмів, включно з епічним протистоянням в “Месниках”, та легендарний готель із фільму “Один вдома 2”.

Ксенія Мішина показала кадри зі США

Також мрією Платона було відвідати американський McDonald’s. Ксенії теж було цікаво, наскільки смачна їжа в місцевих ресторанах мережі, оскільки вона чула багато негативних відгуків. Але син Мішиної був у захваті як від пакування, так і від смаку. Також хлопчик не зміг пройти повз магазин M&M’s, тому зіркова матуся завітала з ним в рай для ласунів.

Ксенія Мішина показала кадри зі США

Ці та багато інших цікавих місць Ксенія з Платоном відвідали всього за один день. А щоб акторка з сином комфортніше почувалася в місті, її супроводжували друзі, з якими вона організовує майстер-клас у Нью-Йорку.

Ксенія Мішина показала кадри зі США

До слова, задля цих веселощів Мішина була змушена пройти через труднощі. Спочатку її літак запізнився, через що довелося не йти, а бігти на пересадку. Потім з сином довелося мерзнути в літаку, де не було нормального кондиціонера. А після прильоту ще й виявилося, що багаж зірки не доставили.

Ксенія Мішина показала кадри зі США

Також організм Ксенії, який не зміг швидко підлаштуватися під зміну часових поясів, не хотів відправлятися до сну, коли в Нью-Йорку була ніч. Саме тому акторка вирішила поділитися своїми пригодами з шанувальниками в соціальних мережах.

Ксенія Мішина показала кадри зі США