|
30.06.2024 12:41

Що відомо про молодого обранця Софії Ротару? Співачка тримала особисте в таємниці, але її подруга все видала

Більше 20 років тому Софія Михайлівна Ротару поховала свого покійного чоловіка. З Анатолієм Євдокименком вона була разом більше 30 років. Їхній спільний шлях розпочався ще в юності, був прокладений через музичну індустрію і завів їх до багатства та слави. Але чоловік артистки не зміг в повній мірі насолодитися розкішним життям, адже діставшись піку кар’єри своєї дружини, над якою він працював багато років, помер від інсульту.

 Екс-директорка Софії Ротару розповіла про її молодого обранця

Саме з його смертю розпочалися численні скандали. По-перше, говорили про те, що Софія Михайлівна нібито не була ідеальною дружиною, і приносила багато проблем сім’ї свого чоловіка. Зокрема в цьому питанні свою руку доклав її девір, який почав давати інтерв’ю, і вельми скандальні.

Пізніше стало зрозуміло, що Ротару взагалі може не повернутися на сцену. Однак, її син все ж таки через 2 роки зміг повністю взяти під контроль компанію та кар’єру матері і повернув її в шоу-бізнес з оновленим репертуаром та стилем. Подейкували, що Софія Михайлівна стала ще вродливішою, ніж в юності.

Екс-директорка Софії Ротару розповіла про її молодого обранця

 Екс-директорка Софії Ротару розповіла про її молодого обранця

Але все ж таки деякі речі вийшла з-під контролю, коли Анатолій помер. Зокрема, у зірки з’явилася концертна директорка, яка за сумісництвом стала її подругою. Ця дружба вилилася у неймовірну ворожнечу. Артистка дізналася, що її підлегла в неї краде кошти.

Жінка, потрапивши під суд, не стерпіла цього, і вирішила влаштувати справжню ворожнечу. Зокрема, вона заявила, що Софія Михайлівна написала на неї заяву через ревнощі до молодого обранця.

Саме в той період з’явилась інформація, що у легенди української естради нібито з’явився коханець, і набагато молодший за неї. Жодного підтвердження цим словам так і не було. Софія Михайлівна реагувала на подібні чутки з гумором і навіть зайвий раз не витрачала свого часу, аби їх спростовувати.

Згодом концертна директорка зникла з життя артистки, і так само чутки про молодого обранця.