|
30.06.2024 14:56

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку, яку народила не від репера, а від іншого: “Моя маленька”

Коли Ірина Горова та Потап виходили в люди, вони часто брали з собою старшу дочку продюсерки Наталію, яка народилася у її шлюбі з Юрієм Горовим. Однак, тоді зірки ще далеко не все були готові розповісти журналістам, а тому походження спадкоємиці зірок було вельми таємничим.

Іронічно, що Наталка була дуже схожа на свого вітчима. Але ще іронічніше — це неймовірна схожість Юрія та Олексія між собою. Врешті-решт, Ірина хоча і розлучилася зі своїм попереднім чоловіком, але на розірвала з ним зв’язок. Все заради своєї спадкоємиці, яка змогла побудувати здорові відносини і з рідним батьком, із  названим.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала дочку

А незабаром в родині сталося поповнення, і у Наталки з’явився братик Андрій. Зараз обидва вже дорослі. Хлопець обігнав свою рідну сестру за зростом, і тепер вона поруч з ним виглядає наче молодша сестра. Дівчина 2 роки тому вийшла заміж за іноземця, а також емігрувала.

На даний момент вона проживає зі своїм коханим в Польщі та займається маркетингом, як і раніше. До України вона приїжджає дуже часто. І так само мама з братом її відвідують нерідко.

Складається враження, що відстань лише зробила їхній зв’язок міцнішим, хоча і до цього Ірина демонструвала неабияку любов до своїх дітей. Що стосується Потапа, то складається враження, ніби він віддалився від своєї падчерки.

Але на загальну картину це особливо не впливає. Зокрема, днями продюсерка знову опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже знімок, який зробила разом з Наталкою, а в дописі ніжно назвали її своєю “Baby”.

Нагадуємо, що зараз мережею активно шириться чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа, а також можливо зраду зі сторони продюсера. Подейкують, що в нього роман з кращою подругою своєї дружини Анною Андрійчук.