|
01.07.2024 19:04

“Миша у тебе в штанах”: Оля Полякова різко висловилася після яскравої фотосесії доньки в “костюмі Єви”

Шанувальники знають Олю Полякову, як дуже відкриту та епатажну зірку. Вона ніколи не приховує щирих емоцій, залюбки демонструє свою природну красу — часто на межі фолу — та чудово вміє користуватися власними перевагами. Її 19-річна донька Маша багато в чому схожа на свою зіркову маму. Схожість можна помітити як візуально, так і в характері.

Приміром, дівчина завжди чесно говорить свою думку. Вона не намагається догодити чи задобрити когось, а залишається собою. Також Маша любить яскраві образи, модний одяг та фотосесії без нього. Саме одну із таких донька Полякової продемонструвала фанатам, викликавши, як це часто буває з її мамою, досить бурхливу та неоднозначну реакцію.

Нові фото доньки Олі Полякової викликали жваву дискусію серед підписників

Найбільше користувачам сподобалася справжність Марії. На світлинах вона без ретуші й косметики. Також дівчина ніколи не застосовувала ботокс чи подібні засоби, щоб додати об’єму губам або прибрати “недоліки”. Красуня не вишукує в собі те, що можна змінити, а знаходить переваги та цікавинки навіть у тому, що інші намагалися б приховати.

Також шанувальників вразила сміливість Маші. Все ж не кожна дівчина здатна наважитись на таку фотосесію. Водночас деякі коментатори навпаки були обурені тим, що Маша така молода, а вже демонструє подібні світлини! Та на це миттєво відреагувала Оля Полякова, зазначивши, що її дочці вже 19, тому нічого поганого в сміливій фотосесії вона не бачить.

Нові фото доньки Олі Полякової викликали жваву дискусію серед підписників

До слова, мама дівчини була дуже активною в коментарях. Відразу помітно, що співачка не хоче, аби думка хейтерів якось засмутила Марію. А ще це чудовий майстер-клас по роботі з критикою, яка часто є необґрунтованою та існує виключно заради самої критики.

“Миша у тебе в штанах”, — відреагувала співачка на один із хейтерських коментарів під дописом Маші

В коментарях також знайшлися ті, кому не сподобалася робота фотографа. Підписники зазначили, що для любителя результат непоганий, а ось якщо зверталися до профі, то за його працю явно переплатили. Але більшість аудиторії була приємно вражена як стилем світлин, так і природною красою Марії, яку на них можна розгледіти.